perjantai 7. joulukuuta 2018

Seitsemäs päivä, juoksutusta ja outoa käytöstä

Korppu oli jo eilen tosi outo, kun oltiin lenkillä. Sen ilme ei ollut hyvä ja se oli tosi kiukkuinen. Hyökkäili koirien kimppuun ja minuakin huitoi etusella ja näykki selästä. Oliko kipeä vai vaan huolissaan jostain, mikä taas ei ole sen tapaista. Se ei oireile oikein mitään, mistä saisi kiinni. Liikkuu puhtaasti, eikä tarvi pakottaa liikkumaan. Maa on kyllä kovin koppurainen, joten kavio-ongelmat ei ole niin kaukaa haettuja. Voihan se olla myös ihan vain jumissa tai sitten on mahanpuruja, kun maha on taas tosi kovalla. Tiedä sitten. Eniten nyt olisin mahan kannalla, kun kuitenkin loppumatkasta jo oli paremmalla tuulella, eikä olisi halunnut kotiin. Toki ikä huomioon ottaen, lisänsä saattaa antaa jonkin sortin uhmaikä myöskin. Tai muuten vain känkkäränkkäpäivä. Paitsi niitä ei koskaan ole usempaa peräkkäin, kuten nyt.

Tänään mentiin taas vaihteeksi pellolle liinan päässä pyörimään. Yhä se oli outo. Protestoi herkästi ihan kunnolla pukittamalla kohti ja reagoi voimakkaasti kaikkeen. Liikkui kuitenkin ihan normaalisti mielestäni, mutta maha oli yhä tosi kovalla ja ilmaakin tuli kokoajan tai ainakin häntää nosteli jatkuvasti siihen malliin. Mahaäänet kuului, vaikkei kovin voimakkaasti ja ruoka maistui. Taas ilme muuttui lopussa paremmaksi. Juoksuttelin noin puoli tuntia. Harjoiteltiin laukannostoja. Vasempaan ok, oikeaan vaikeampaa. Ravi sujuu hyvin molempiin suuntiin. Suurimmaksi osaksi kuitenkin vain käveltiin reippaasti.


6.12. @Fanni Snellman

Nyt siellä sataa lunta ja säätiedotus lupaa sitä koko yöksi. Huomenna sitten muuttuu ensin rännäksi ja sitten vedeksi. Tulisi nyt vaan sitä lunta, että pohjat paranisivat. Vaan taitaa olla turha toivo se. 

Tossuihin on tänään lähtenyt matkalle pari uutta nuppia ja uudet säärystimien kiinnitys nastat. Laittoi hiukan toisenlaiset, jotka pysyvät paremmin ja kaikkiin uudet ala/naarasosat. Huippua. Tosin yksi enemmän niitä loppujen lopuksi puuttui, kun tallilla tarkistin, mutta yhteen tein jo virityksen risasta nupista. Ajattelin tilata muutaman ylimääräisen niitin Antassusta, kun sinne lähtee jossain vaiheessa kuitenkin tilausta. Niillä saa sitten kiinnityksiä korjailtua, niin ei tarvi aina vaivata myyjää näillä. Enkä kyllä enää kehtasikaan. Uskon nimittäin, että näitä meillä tulee katoamaan enemmänkin, kun tuon rymyeetun kanssa liikkuu.

1 kommentti:

  1. Hi, after reading this amazing piece of writing i
    am ass well cheerful to share my know-how here with mates.

    VastaaPoista