torstai 20. joulukuuta 2018

Kahdeskymmenes päivä, vähän ulkoilua paljon siivoilua

Nukuin huonosti, koska aina kun käännyin, selkään sattui ja heräsin. Aamua kohden helpotti hiukan ja kun nousin ylös, tuntui jo paljon paremmalta. Kipeä se on vieläkin, mutta vertyy hyvin kun liikkuu. Paikallaan ei juuri kärsi olla, koska sitten se vasta kipeä onkin. Toivotaan, että ensi yö on helpompi. Nappia on vedetty, BOT selkätuki on käytössä ja liikuttu on. Ei auta kuin toivoa parasta.

Siivoilin aamupäivästä ja tein kaikkia kotijuttuja taas muutenkin. Tallille ajelin vasta iltapäivällä. Poni pihatolta narun päähän ja pikaisen harjauksen jälkeen kentälle. Kentällä on lunta ihan kivasti, mutta koska nyt on pakkasta, ei se paljoa auta. Liukasta on, kun jää on alla. Ei kiinnostanut Korppua juoksentelu, kun ei jalka pidä. Siirryttiin sitten pellolle narun päähän juoksemaan. Hieman intoutuivat siinä samalla tarhoissa muutama kaveri myös juoksemaan ja sekös sai jopa loivaliikkeisen issiponin innostumaan. Muutama kierros mentiin aikalailla kaikki jalat ilmassa pukitellen ja loikkien. Onneksi se kuitenkin pysyy käsissä, vaikka riehuukin. Saisi riehua useamminkin.


Ei tullut tänään otettua kuvia, joten käytetään vanhoja.

Kauaa ei pellolla pyöritty. Heti kun alkoi kuunnella lähdettiin pois, ja alkoihan se kun naksuttelin oikeista reaktioista. Pihalla vielä tehtiin namivenytyksiä ja kävin pari kertaa selässäkin, kun mieli tekisi jo ratsaille, mutta selkä ei nyt oikein antanut siihen mahdollisuutta, vaikka niin suunnittelinkin. Ponilla oli kivaa ja se oli oikein hyvällä tuulella muutenkin.

Kotimatkalla kävin viemässä kaupalle keräyspaperia, kun siellä on kierrätyskontit. Samalla kävin koirien kanssa pienen lenkin. Kunnes palasin taas kotiin jatkamaan hommia. Koirat oli aika paljon pihalla. Ajatus oli käydä niiden kanssa vielä pieni lenkki ja samalla hakea posti, mutta kun lopetin, oli kello jo yli yhdeksän, enkä enää jaksanut lähteä mihinkään. Huomenna sitten uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti