Koirat


Pieniamerikanpaimenkoirauros PITMYWITS IT´S NOT UNUSUAL "Joiku"syntynyt 8.8.2021


~ * ~


Mudiuros CALVINCANDIE "Lysti"syntynyt 21.1.2020


Lysti on vilkas, iloinen ja oppivainen koirapoika, joka haluaa aina tehdä oikein. Se turhautuu helposti, jos ei ymmärrä, mitä siltä pyydetään ja saa silloin ihan kunnon itkupotkuraivarit. Se on myös huomattavasti äänekkäämpi kuin Peikko. Sen kanssa on harrastettu tokoa, rally-tokoa, noseworkia, jälkeä, hakua ym etsintäkokeen osa-alueita, PK tottista unohtamatta. Se on aina innoissaan mukana ja yrittää täysillä.

Lystillä on näyttelystä yksi serti ja se on lähes kaikilta osiltaan täysin terve. Ainoastaan lonkat on C:t, muuten kaikki priimaa. Kokoakin on ihan kiitettävästi ja turkkia reilusti.


~ * ~

syntynyt 29.3.2014


Peikko on isokokoinen, mutta hyvätapainen koirapoika, jolla on hyvä hermorakenne, kohtuullinen saalisvietti ja voimakas laumavietti. Se on kaikkien kaveri, niin koirien kuin ihmistenkin, sekä muiden eläinlajien. Peikko on toisaalta miellyttämisen haluinen ja toisaalta taas hyvin omapäinen, mutta kuitenkin herkkä koira, mikä aiheuttaa koulutukseen hieman haasteita. Se on myös reaktiivinen, mutta rauhallisuutensa vuoksi, se reagoi asioihin harvoin. 

Peikko harrastaa hieman sitä sun tätä (haku, agility, rally-toko ym) pienissä määrin, koska suosikki lajia ei ole vielä löytynyt. Peikko kun mielummin poistuu paikalta kuin tekee jotakin, missä ei ole täysillä mukana. Parhaimmillaan se on kuitenkin ihan äärimmäisen nopea ja tarkka suorittaja. Peikolla on myös näyttelystä joitain tuloksia (SA). Se on myös käynyt kokeilemassa paimennusta.

Peikko on terve lonkiltaan (B/A), polviltaan (0/0), kyynärniveliltään (0/0), silmiltään, sekä selältään (LTV0). Selkä kuvataan uudestaan, kunhan ikää tulee lisää.


~ * ~


Portugalinvesikoiranarttu TAJMADORAN MARABOU "Maru"8.11.1998 - 10.7.2015


~ * ~


Appenzellinpaimenkoiranarttu GODIVA FROM BALIHARA RANCH "Diiva"6.10.2002 - 10.7.2015


~ * ~


Appenzellinpaimenkoirauros BUFAS'S ZOLEN ZULU "Noah"1.10.2009 - 11.11.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti