maanantai 3. joulukuuta 2018

Kolmas päivä, uudet töppöset

Posti toimi moitteetta, uudet Flex Horset saapuivat tänään. Ja vaikka taivaalta tuli lunta aika kovastikin, olihan ne haettava heti ja testattava myös. Postin kautta tallille siis. Ensin pikainen katsaus laatikkoon ja kuten aina, kun uudet tossut ovat tulleet, iski epäilys. Liian pienet. No, poni pihatosta ja tallin käytävälle. Hiukan näytin jokaiselle kaviolle raspia, ennen kuin aloin sovittelemaan kenkää jalkaan. Ja kas, ei ne pienet ole. Etusiin asettuivat heti hyvin, vaikka niitä enemmän pelkäsin, kun ovat kovin lyhyet ja leveät. Takasiin tuntuivat ensin olevan liian pienet, mutta asettuivat nekin paikalleen, kun hiukan liikkui. 




Korpun pihattokaveri oli sopivasti kentällä irtojuoksutuksessa ja lykkäsin Kamburinkin sinne tossuineen vähän juoksemaan. Hetken menivät kovaa ja pukittivatkin ja hyvin tuntuivat tossut mukana kestävän, eikä olleet edes liukkaat, vaikkei niissä nastoja vielä olekaan. Lähdettiin vielä käyttämään koirat ja parempi pito Korpun tossuissa tuntui tiellä olevan kuin omissa kengissäni. No, kengät onkin normaalia liukkaammat ja osansa Korpun liukastelemattomuuteen tekee varmaan paino. Muutama sata kiloa painoa jaloilla pitää varmasti paremmin kuin alle sata kiloa painoa. Oli miten oli, tossut toimii.




Takaisin tultua, riisuin tietenkin tossut. Etusista lähtivät hyvin, mutta takasissa olivat tiukasti paikallaan. Sai ihan käyttää voimaa, että irtosivat. Eivätpä ainakaan putoa vahingossa. Kokeilin sitten isompaa tossua taakse, mutta se oli kyllä selvästi iso. Hiukan sitten vielä fiksailin kavioita, kun kuitenkin leviävät vähän alhaalta, joten varaa on. Sitten jo asettuivat takatossutkin hyvin. Täytyy varmaan hiukan vielä fiksata muutenkin, mutta oikein oivat pelit tuntuvat olevan siitä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti