torstai 6. joulukuuta 2018

Kuudes päivä, itsenäisyyspäivän viettoa

Aamupäivällä viestittelin töppösten myyjän kanssa ja lupasi lähettää nuppeja heti huomenna. Muutenkin sain hyviä ohjeita ja erinomaista palvelua, mitä toki osasin odottaakin. Onhan kavionhoito heille sydämenasia. Tallille starttasin yhdentoista aikaan ihanassa auringon paisteessa. Ensitöikseni vaihdoin vuohisremmistä ehjän kiinnikkeen päkiäisremmiin ja vaihdoin päkiäisremmien paikkaa. Sitten poni pihatolta ja tossut jalkaan. Alkaa pukeminen jo sujua paremmin. On ne kätevät. Heijastimet jalkoihin ja koirat autosta mukaan. Lenkille siis matkamme kävi.




Olipa vaan huikean hieno keli. Kerrankin kävi tuuri, että juuri vapaalla on hieno ilma. Tehtiin noin 1,5 tunnin lenkki metsäpoluilla osittain. Jossain vaiheessa kotimatkalla huomasin, että tossuista oli jäänyt matkalle säärystimien kiinnitysnastoja. Ensin vain yksi, loppujen lopuksi kolme. Hups. Pitänee tarkistaa niiden kiinnitys aina käytön jälkeen. Muuten tossut toimivat erinomaisesti huonommassakin maastossa ja nastatkin piti, vaikka niistä osa onkin jo tippunut. No, ne olikin motonetin halpiksia. Taas joutui laittamaan viestiä, että jos saisi kiinnitysnastojakin samaan lähetykseen nuppien kanssa, kun niitä nyt varmasti häviää jatkossakin.




Illalla käytiin vielä koirien kanssa kirkolla pieni lenkki. Tai ei ihan kirkolla, kun ihan vaan apsilla bensanhakureissulla. Ei me oltu kuin ehkä parikymmentä minuuttia, mutta koska hajuja ja pitkä lenkki päivällä, hyvin väsähtivät. Aika kivan jäässä oli kaikki pyörätiet, samoin kuin toki muutkin tiet. Mutta ei ihme, kun vielä eilen satoi vettä ja viimeyönä sitten pakasti.


 Ai miten niin kuva ei ole otettu iltalenkiltä?

Nyt tässä sivusilmällä seuraan linnanjuhlia ja laiskottelen. Huomenna vielä töihin ja sitten viikonloppu. Harmi vaan, ettei ole luvattu ollenkaan niin hyviä kelejä kuin mitä tänään oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti