sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Kahdeskymmeneskolmas päivä, loma loppui

Nopeasti se loma vaan meni. Eilen oli viimeinen lomapäivä, vaan onneksi on vielä jouluvapaat jäljellä. Tänään jouduin kyllä pyörähtämään töissä, mutta selvisin aika nopeasti sieltä poiskin. Toivottavasti muistin kaiken tarvittavan kuitenkin tehdä. Enköhän.

Ennen sitä kävin kuitenkin tallilla, kun menin vasta illalla töihin. En kuitenkaan pitänyt mitään kiirettä aamulla, joten aikaa voittaakseni, lenkitin taas koko porukan samalla. Käytiin siis koirien ja Korpun kanssa lenkillä noin tunnin verran kirpeässä pakkassäässä. Ihana ilma oli kyllä ja aurinkokin taas pilkahteli. Ihana valkoinen joulu(aatonaatto). Korppu oli jotenkin normaalia rauhallisempi, ihan perässä vedettävä. Muuten vaikutti ihan normaalilta ja hyvän tuuliselta, mutta aika huonosti liikkui. Tai ei siis huonosti, mutta jotenkin vaikeasti tai jäykästi, hitaasti. Ehkä eilinen hankitreeni oli hieman liikaa. No, pari päivää on palautumisaikaa, kun tänään lenkkeiltiin rennosti ja huomenna on vapaalla. Jos vielä senkin jälkeen vaikuttaa vaisulta, täytyy tutkia tarkemmin.




Kotimatkalla kurvasin Pulliksen kautta hakemassa jouluherkkuja, jotka olin tilannut aiemmin. Kotiin syömään ja hieman lämmittelemään ja sitten kutsuikin työt. Kävin matkalla moikkaamassa työkaveria, kun tilattiin kimpassa jouluherkkuja. Vajaa neljä tuntia töissä ja kotimatkalla vielä viime hetken hankintoja Prismasta. Lähinnä puruluita koirille ja suklaata itselle. Nyt saa joulu tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti