maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulun tunnelmia

Aattona Kouvolassa. Vettä satoi sielläkin, mutta lunta oli sentään vielä maassa. Ennen äidin luo menoa, käytiin poikien kanssa vähän lenkillä.

Peikko 2v ja Fiona 12v. Peikko ei oikein malttanut rauhoittua, vaan sen piti kokoajan touhuta jotain. Ei siitä haittaa ollut, kun se touhusi kuitenkin lähinnä yksinään.

Noah ja Fiona, keskustelua sohvapaikasta, kun molemmat olisi halunneet siinä maata. Ihan hirveän hyvin käyttäytyi Noah, verrattuna aikaisempiin vuosiin. Osasi rauhoittua ja makailla paikallaan, eikä ollut kokoajan sylissä tai muuten vaan rasittava.Joulupäivänä kinkkua sulattelemassa tässä seurassa. Vihdoin on tiet sulat lähes joka paikassa ja lenkille siis pääsee taas kengättömienkin kanssa.

Nämä olivat myös matkassa mukana

Myös Korppu pääsi lenkille ja huolimatta viikon pihatossa seisoskelusta, herra käyttäytyi varsin hienosti. Naruriimun laitoin varmuuden vuoksi, jos olisi ollut pöllöilyenergiaa kovastikin, muttei ollut kuin ihan tavallista energiaa vaan 😃 ps.naruriimu on jäänyt melkeinpä liian pieneksi 😒

Tänään oltiin "Tapaninajelulla" eli maastolenkillä tallilaisten kanssa. Viime vuonna etenin Luippiksen kanssa ohjasajaen tuulisessa ja lumettomassa pakkaskelissä, tänä vuonna ratsain myös tuulisessa ja lumettomassa kelissä, mutta plussa asteilla. Ja kuten kuvasta näkee, "kameramieskin" oli matkassa mukana, joten seuraavista kuvista kiitos kuuluu hänelle.

Ihan pikkasen meinasi olla kaverilla virtaa alkumatkasta, sillä kun on vähän paha tapa kuumua kavereiden seurassa. Pidellä sai ihan kunnolla. Kuva Fanni Snellman

Tässäkin vielä pysytään hyvin puolta isompien suokkipoikien peesissä. Kuva Fanni Snellman 

Kyllä se siitä sitten rauhoittuikin. Tässä pujotellaan rauhassa kieli keskellä suuta jäisien paikkojen välistä. Kuva Fanni Snellman

Tämä ei ole ihan tältä päivältä tämä kuva, mutta kun ei tullut otettua tänään kuvia koirista. Oli ne kuitenkin lenkillä nämäkin, ihan kahteen otteeseen. Noah ontuu taas, eipä olekaan pitkään aikaan sitä tehnyt. Huomenna sillä taitaa siis olla lepo- ja hierontapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti