tiistai 13. joulukuuta 2016

13. joulukuuta

Se on vihdoinkin virallista. Kambur on vihdoin ihan paperillakin ikioma. Koska siis osamaksukauppa ja huomattavasti hitaampi aikataulu yllättävistä menoista johtuen, herra tuli kokonaan maksetuksi vasta pari viikkoa sitten. Tänään tuli hippokselta lasku omistajanmuutoksesta ja Korppu on merkitty omistukseeni (virallisesti 8.12.). Ihan paras joululahja!
Tänään oli vapaapäivä. Aamupäivästä kunnon yöunien jälkeen koirien kanssa pieni lenkki metsässä. Sen jälkeen koirat autoon ja tallille. Pihaton siivousta ja Ljúfur mukaan matkaan. Koirat autosta ja lenkille. Mentiin taas metsään, yllätys yllätys. Yritettiin kyllä edetä tietä pitkin, muttei siitä mitään tullut ilman nastoja. Nurin kun menin, annoin periksi ja kantattiin pellon kautta metsään.


Lenkissä meni hämmästyttävän kauan, joten alkoi jo hämärtää, kun viimein sain vaihdettua ponia. Ajatus oli jatkaa Korpun kanssa ohjasajotreeniä pellolla, kun se ei viimeksi mennyt kovin hyvin, mutta koska pimeä, päädyinkin juoksutustreeniin. Skorps oli taas jo valmiiksi hikinen, kun riehui Roopen kanssa sillä aikaa kun me muut lenkkeiltiin. Katselin touhua pellon laidasta. Juoksutustreeni meni kuitenkin ihan hyvin. Pientä niskojen nakkelua, mutta kuunteli hyvin ja teki miten pyydettiinkin, vasemmassa kierroksessa ja viimein oikeassakin, vaikka on se yhä kovin paljon vaikeampaa.
Koirat jätti taas aamulla ruokansa lähes koskematta jostain syystä. Nyt illalla onneksi taas maistui. Sen jälkeen kun kotiin tultiin puoli kuuden maissa, ne onkin muuten lähes nukkuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti