maanantai 12. joulukuuta 2016

12. joulukuuta

Seuraa marinaa. Tänään satoi sentin verran lunta, kevyttä pakkaslunta. Ihan fine, paitsi ettei ole. Nyt ne hiton luistinradat on sitten vielä ovelasti piilotettukin. Kotkansaarella oli ihan mukava keli, kun lumi oli jollaintapaa ainakin tarrannut siihen jäähän kiinni ja jalka piti. Mutta täällä meillä on vain kevyt irtonainen kerros, josta ei ole muuta kuin haittaa. Poneja en pimeässä edes yrittänyt lähteä roudaamaan pihatosta, kun ei yhtään olisi pystynyt passaamaan pitävää pohjaa. Ei sillä, vapaapäivä niillä yleensä onkin maanantaisin. Nyt vaan kun kelit on olleet mitä on ja liikunta kevyttä, ajattelin jättää vapaat väliin. Jäi ajatuksen tasolle. En tykkää.


Virtaisa varsa

Korppu oli tänäänkin hikinen kun kävin pihattoa siivoamassa. Oli kai taas riehunut kavereiden kanssa. Tai niin oletan. Ihan terveeltä se vaikuttaa ja pakkastakin on, ettei paksu turkkikaan hikoilua ilman riehuntaa selitä. Virtaa nyt taitaa vaan olla yli oman tarpeen ja johonkinhan se pitää purkaa. Ja hyväähän liikunta aina tekee, sen kun riehuu. Siitäkin huolimatta, että liikunta on hyvästä, hampun määrä tulee vähenemään.




Ponit ei siis tänään lenkkeilleet, vaikka ilma olikin ihan super. Onneksi on koirat, muuten olisi voinut mennä pelkäksi makailuksi, sen verran väsytti. Tallilta tullessa kantattiin kaupan kautta ja käytiin siinä samalla lenkillä. Varovasti sai kulkea, kun ei nastoja ollut alla, eikä tietoa missä oli hiekoitettu tai ei. Lenkki tuli kuitenkin heitettyä. Nyt on sämpylät uunissa ja kohta saa iltapalaksi lämpimäisiä. Ei paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti