perjantai 9. joulukuuta 2016

9. joulukuuta

Eilinen päivä meni töissä ja työn oheistoiminnoissa iltamyöhälle asti. Koirat pääsivät lenkille kotiuduttuani, mutta tallilla en käynyt. 

Tänään sitten hevostarvikekaupan, koiranruokakaupan ja ihan tavan K-kaupan kautta jo ajoissa kotiin. Pientä purtavaa ja tallille. Ja kuten pahoin pelkäsinkin, joka paikka on, jos mahdollista, vieläkin liukkaammassa kuosissa kuin aiemmin, joten jo ponien saaminen pois pihatosta sitä luistinrataa pitkin on kohtuullisen haasteellista. Ljúfur nyt kuitenkin tänään joutui sieltä luistelemaan, koska rutiininomaisesti laitoin sen ruuat turpoamaan heti tullessani.


Koska tuolla pimeässä ei nyt vaan saa kuvia otettua, saavat nämä rallituskuvat nyt kelvata.

Luisteltiin kentän läpi samaiselle pellolle, missä Kamburinkin toissapäivänä juoksutin. Nyt sai Ljúfur vuorostaan kipitellä narun nokassa. Hämmästyttävää kyllä, onnistuttiin kuluttamaan aikaa puolisen tuntia, mikä on jo ihan hyvä liikuntasuorituskin. Normisti minua alkaa tympimään jo kymmenen minuutin kohdalla. Juoksuttaminen kun nyt vaan on tylsää. Vaikkakin ihan mukava ja helppo ratkaisu ajoittain.


Rautiaat välipalalla

Kotiin tultuani käväisin koirien kanssa metsässä ja kun kohta annan niille vielä sapuskaa ja Kennel Rehun uuden tehtaanmyymälän avajaisista tänään saamani naudanluut (ihmisille kahvitarjoilu, koirille luutarjoilu!), voisi ihan ajatella ettei muuta tänään tarvisi enää tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti