sunnuntai 18. joulukuuta 2016

18. joulukuuta

Tänään oli ihan mukava varsa valjaissa vaihteeksi. Käytiin pieni ohjasajolenkki pellolla ja homma pelitti varsin hienosti. Harjoiteltiin ihan ajatuksella ohjasapuja, sekä kääntäviä että pysäyttäviä/hidastavia ja kaikki sujui ihan valtavan hienosti. Oikein hyvin se ne siis osaa kun vaan malttaa. Tänään malttoi ja pääsin palkitsemaan ruhtinaallisesti. Liikkeelle lähdöt oli tänään hieman tahmeita, mutta se ei ole uutta, enemminkin normaalia. Eikä me siitä olla.


Pellolta tulossa
Ljúfur pääsi tänään pitkälle lenkille koirien kanssa. Tai  pitkälle ja pitkälle, kilometrejä viisi aikaa puolitoista tuntia. Sen verran on liukasta, että varovasti saa mennä, joten aikaakin kuluu. Mutta hyvin pysyi ponikin pystyssä ja hyvää teki varmasti kaikille päästä vähän pois siitä tallin nurkilta.


Kuten tästäkin näkee, jää siellä lumen alla on. Lumi on kuitenkin tällä hetkellä nuoskalunta, joten pitää jotenkin jalan alla.



Minulla on aikalailla joka paikka kipeänä eilisen jäljiltä. Ratsastus kipeytti jalat niin hyvin, että jo yöllä oli vaikeaa kun aina asentoa vaihtaessani havahduin jaloissa tuntuvaan kipuun. Kyljet kipeytyivät Korpun perässä raahautuessani ja ohjissa roikkuessa ennen kaatumista. Ihan kyllä tietää tehneensä.

Kovin oli muuten taas kaunista tänään, vaikka paksussa pilvessä olikin taivas lähes koko valoisan ajan. Eilen illalla satoi vähän lunta, joka jäi kauniisti kuin sokeripölynä puihin ja muuhun kasvustoon. Lenkillä ollessani alkoi taivaskin kirkastua osittain ja koska iloa ei kestänyt kauaa koska aurinkokin alkoi jo laskea, sain katsella myös kaunista auringonlaskua.


Kun taivas alkoi pilkottaa..

..ja sitten jo aurinko laskea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti