sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. Joulukuuta

Tosi monella näyttää blogissa olevan tänä vuonna Joulukalenteri. Minä en aio tehdä mitään kalenteria, mutta sen verran voisi ryhdistäytyä, että lupaisi vaikka kirjoittaa joka päivä jotakin pientä Jouluun asti.. tai vaikka koko joulukuun, jos siltä tuntuu.

Eilen satoi ensilumi etelään. Ei sitä paljoa tullut ja tänään se jo melkein on sulanut, mutta valkoista on vielä siellä täällä, kuten meidän pihassa. En minä niin tuota lunta kaipaa, neljä talvea kun sitä on lykitty ihan urakalla, mutta ei tarvisi silti aina vettä heittää perään. Nytkin on varsin liukasta, kun aamun vesi/räntä sateen jälkeen pakasti. En tykkää.




Tänään ei paljon muuta tehtykään, kun käytiin Diivan ja Noahin kanssa lenkillä. Minä olen ollut koko viikonlopun töissä, joten pimeällä mentiin tänäänkin. Pikkasen tehtiin häiriö treeniä pihalla lenkin jälkeen. Noah paikalla makuuseen ja Diivan kanssa palloleikkiä. Muutaman kerran joutui herraa kyllä muistuttamaan, että siellä yhä edelleenkin maataan tapahtui mitä tahansa. Ihan niin kuin aina ennenkin. Kyllähän se äkkiä älysi ja sitten saikin Noah leikkiä pallolla ja tuoda sen ihan sisälle asti. Hyvä treeni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti