lauantai 14. joulukuuta 2013

14. Joulukuuta

Tänään on ollut hieno keli. Harmi vaan, että lähes kaikki lumet on sulaneet. No, kyllä auringonpaiste silti on aina varsin piristävää. Aamupäivällä harjailin ponit pidemmän kaavan mukaan ja painuin sitten koirien kanssa metsään tutkiskelemaan myrskytuhoja. Olihan siellä muutama puu nurin, mutta vähemmän kuin odotin.




Noksua juoksutin vähän lumikönttejä heittelemällä, jotta saisin edes joskus jotain vauhtikuvia, mutta en minä nytkään kyllä oikein onnistunut. Kiva tuolla metsässä oli silti olla.




Pakolliset posetukset

Noahin kanssa tehtiin myös kaksistaan pitkä lenkki ja sillä reissulla olikin sitten ihan reippaasti isojakin puita nurin. Pururadalla oli sähkölankoja vasten useampikin puu kumollaan ja yksi valotolppa myös. Samoin tuossa kylänraitilla oli kaatunut yksi hieno vanha kuusi sillan kupeesta. Sen verran kävin vilkaisemassa, kun sitä oli jo palasiksi hieman sahailtu, että ikää noin 80 vuotta. Hyväkuntoinen puu, harmi että se on kohta polttopuuta.


Tässä vanhassa kännykkäkuvassa oleva iso kuusi tuossa vasemmalla mutkassa on siis nyt nurin. Koirat jolkottaa juuri puron ylittävällä sillalla.

Vähän lenkin yhteydessä kokeilin myös haukuttaa Noahia ja hyvinhän tuo nyt paukutti. Mikä sillä sitten eilen olikaan, on se nyt poissa. Huomenna siis hakuillaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti