sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. Joulukuuta

Tänään on tullut lunta. Ei sitä paljoa ole kertynyt, vaikka aamusta saakka on satanut, mutta onpahan taas valkoista ainakin hetken. Johan se taas on luvannut plussakelejä pariksi seuraavaksi viikoksi, joten valkoista joulua taitaa olla turha odotella.

Kohtuullisen kovassakin lumipyryssä ja navakassa tuulessa tuli kuitenkin taas hakuiltua ja voi kuinka koiraskoira olikin taas pätevä. Ensimmäisellä pistolla tosin virtaa oli reippaasti enemmän kuin järkeä, joten eipä se mitään löytänytkään ja jouduttiin ottamaan uusinta yritys. Kisatilanteessa olisi tainnut tämä ukko jäädä, ellei sitten olisi osannut paikata myöhemmin. Kovaa se meni loppuun asti, ei laskenut vire tippaakaan, ja hyvin osasi myös käyttäytyä. Siis varsin pätevä peli.




Tänään keskityttiin niihin pistoihin ja radalla etenemiseen, kuten olin suunnitellutkin. Ei siinä kyllä mitään ongelmaa ollut. En mennyt maalimiehille, kun otettiin vaan lyhyet haukut niin en olisi ehtinytkään, mutta hyvin se kanttasi pallonsa kanssa radan suuntaisesti eteenpäin luokseni. Ihan niin kuin metsässä lenkkeillessäkin, mitä ei ole ennen radalla tehnyt. Nyt siis seuraava keskittymisen paikka olisi "tuomarin" tulo mukaan maalimiehille, sekä palkattomat maalimiehet. Sitten vielä vierailu vieraaseen ryhmään ja homma alkas olemaan maaston puolesta viimein kasassa. Jee, mä pääsen viimein kisaamaan. Johan siitä onkin yli 8 vuotta aikaa...




Nyt ei olisi enää tälle päivälle isompaa ohjelmaa. Kunhan tässä maltan jättää pätkivän live-streamin messarista hetkeksi, niin hepat saa heinä ja vesitäydennyksensä. Muuten en ajatellut kauheasti mitään tehdä. Ehtii sitä huomennakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti