tiistai 10. joulukuuta 2013

10. Joulukuuta

Laatuaikaa Noahin kanssa kaksin pitkän lenkin muodossa. Kohti Limpun vanhaa kotitallia, sieltä peltojen poikki ja metsän kautta takaisin kylälle. Puolitoista tuntia ja lähes koko matkan koiraskoira juoksi täysillä lenkkiä oikealle ja vasemmalle ja pellolla ihan joka suuntaan. Erinomaista liikuntaa, kun normisti tuo ei vapaanakaan juuri juoksentele.




Ihan viimemetreillä metsätiellä oli pakko puhaltaa peli poikki, kun tyyppi tuli taas yhdeltä lenkiltään kaikki neljä tassua veressä. Ja noissa valkoisissahan se vielä korostuu se punainen. No, ei niistä tassuista mitään selkeää vammaa löytynyt ja vuotokin loppui ennen kuin olimme kotona. Varmaan vaan jossain jäisessä ojassa on mennyt jään läpi ja jää nirhaissut vähän pintaa. Hyvä niin.

Äskettäin vielä lykittiin pihalta vähän lunta, kun sitä on jonkin aikaa satanut. Tämän talven ensimmäiset lumityöt ja voi luoja että Noksu kävikin kuumana. Hyvää liikuntaa sekin, korvat vaan kärsii.... ja olihan ainakin kunnon loppupalkka luoksetulotreenin päätteeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti