perjantai 13. joulukuuta 2013

13. Joulukuuta

Ja perjantai. Huonosta maineestaan huolimatta ihan hyvä päivä. Mitä nyt aamulla herätessä "hirmu"myrsky uhkasi repiä katon irti tuvasta ja kaataa puut metsästä. Vaan ei se sitä tehnyt. Sähköt se kyllä vei, mutta onneksi vasta sen jälkeen kun olin jo aamukahvit saanut keitettyä ja juotuakin. Ponitkin voivat peloistani huolimatta varsin hyvin, vaikka Limppu olikin illalla aika levoton ja suunnittelin jo kaverusten sulkemista sisätiloihin. En sitä kumminkaan tehnyt ja hyvä niin. Enemmän se myrsky Limppua olisi varmaan sisällä stressannut, varsinkin nyt kun on tottunut olemaan "villi ja vapaa".




Kun sitten ne sähköt meni, eikä ne olleet vielä tunninkaan kuluttua palanneet, lähdin koirien kanssa lenkille. Takaisin päin tallatessa syttyi jo pihojen jouluvalot ja niinhän ne odotti sähköt meilläkin kotona. Kyllähän ne kovasti pätki, muttei se niin haittaa, kun kuitenkin suurimmaksi osaksi pysyivät päällä.

Nyt on tuuli tyyntynyt ja pakkanenkin taas saapunut. Äsken yritettiin vähän tehdä ilmaisutreeniä Noahin kanssa pihalla, mutta jotenkin siltä ei nyt oikein ääni irronnut. Ihan kuin se olisi ollut käheä, sitten kun kovan yrityksen jälkeen sai yleensäkään haukuttua. Voihan se johtua ihan innostakin, mutta jotenkin kyllä epäilen. Täytyy seurata ja lykätä sitten vaikka yskänlääkettä kitusiin jos ei ala tokenemaan ilman. Sunnuntaina olisi kyllä hakutreenit... Saa nähdä onko meistä menijöiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti