tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukuun viidestoista

Miten ihmeessä nämä illat aina menee jotenkin kauheassa kiireessä. Varsinkin kun on kokoajan pimeää, tuntuu että aikaakin on vähemmän.

Tänäänkin töiden jälkeen hetken hengähdys voileivän kera. Kamppeet niskaan, koirat autoon ja Kennel-Rehulle. Sieltä pari laatikkoa lihaa auton perälle ja nokka kohti tallia. Tallilla poni pihatosta ja vermeet niskaan. Tällä kertaa ei tarvinut hinkata kuivunutta savea, koska pakkanen. Talutuslenkille ei tarvittu kuin heijastimet ja tänään taas vaihteeksi puettiin myös "töppöset". Matkaan lähdettiin pihattokaverin ja emäntänsä kanssa. Ihan mukavan hiki tuli minulle ja vähän myös ponille.




Takaisin tultua ponin purku ja ruuat, sekä palautus pihattoon. Samalla pihaton siivousta. Ja kas, kello oli jo yli seitsemän. Ei auttanut muu kuin hypätä autoon, vaikka olisikin ollut niin kiva juoruta hetki. Auton nokka kaupalle. Kaupalla koirat autosta ja lenkille. Niille tekee hyvää päästä välillä nuuskuttelemaan kunnolla muiden koirien hajuja. Ja minulle tekee hyvää päästä ihmisten ilmoille. Lenkin jälkeen kauppaan ja kotiin.


Nuuskuttelu väsyttää

Kotona pojille nännikumi, tämän hetken lempparilelu ja vauhtia riittää. Sillä aikaa kun koirat viilettivät pitkin pihaa, kannoin koirien pakasteet ja omat ostokset sisään ja laitoin paikoilleen. Koirat sisään ja niille ruokaa. Kello yhdeksän. Itse istahdin sohvalle nettimasiinan kanssa laskujen maksuun. Vielä yrttitilausta menemään ja viimeinkin "vapaalla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti