maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeskymmenesensimmäinen

Ei ole kovin jouluista, kun lämpöasteita on tänäänkin ollut +8 eikä lumesta ole tietoakaan. Joulumielikin on aika kadoksissa, joskin se hiukkasen alkaa nostella päätään kuitenkin. Tänään on siis jatkettu eilistä "siistiä Jouluksi"-projektia, eikä sitten muuta ole juuri ehtinyt. Nyt alkaa kuitenkin tilanne olla hallinnassa, viimeinen silaus sitten keskiviikkona, niin on edes aattona siistiä. Sittenhän sitä kuraa onkin taas kertynyt sisätiloihin ja saa taas asua hiekkalaatikossa.


Eilen napattu kuva pihatolta tullessa. Onneksi ei ole yhtään märkää ja kuraista.

Käväisin minä tänäänkin kumminkin pikaisesti tallilla ja huitaisin nopsan lenkin koko lauman kanssa. Aika vauhdikkaasti edettiin, kun ajattelin saada lyhyestäkin lenkistä kaikki tarjolla olevat tehot irti, mutta ainoa jolle tuli hiki olin minä. No, hyvä tietysti sekin, vaikkei olisi tehnyt pahaa ponillekaan. Tänään sitten menomatkalla treenattiin sitä lauantaina ihan pieleen mennyttä "väärällä puolella" ja edellä kulkemista, muttei siinä tänään mitään ongelmia ollut. Tietenkään. Sehän oli jo tuttu juttu, eikä siis aiheuttanut mitään "apua, apua, nyt en ymmärrä"-reaktioita. 




Nämäkin kuvat eiliseltä. Lenkin jälkeen olin jo ottanut ohjat pois, kunnes keksin alkaa napsia kuvia. Ljúfur oli sitä mieltä, ettei tarttis kuvata vaan toimia, että hän pääsee syömään.

No, Ljúfur on Ljúfur. Se nyt vaan saattaa panikoida ihmisen taholta tulleita "omituisuuksia". Muutenhan se on varsin varma, eikä säiky tai pelkää yleensä juuri mitään. Ihminen ja ihmisen kummalliset ideat on sitten välillä hyvinkin epäilyttäviä. Se kun haluiaisi aina tehdä oikein, mutta menee paniikkiin jos ei yrityksestä huolimatta ymmärrä. Äkkiä se kuitenkin kaikkeen tottuu, kun vaan viitsii hiukan nähdä vaivaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti