perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeksastoista

Sadepäivä. Vettä on tullut taas ihan kiitettävästi kaksi päivää. Kun vielä pakkasen jäljiltä tiet ovat jäässä, ei ole kengättömän ponin kanssa ollut juuri asiaa liikenteeseen. Kenttäkin on kova, vaikkei jäässä olekaan. Onneksi ovat kuitenkin hehtaarin pihattotarhassa, joten ei Ljúfur ihan sentään seissyt ole. Huomenna on vielä työpäivä ja ei tietoa ehtiikö tallille, joten saattaa tulla herralle ihan kolmen päivän loma.




Koirien kanssa oltiin kuitenkin ihan hyvän mittainen lenkki tänäänkin. Ei täällä meidän kylällä ollut ollenkaan niin liukasta kuin tallin maastoissa, muttei täällä olekaan satanut räntää. Tallilla ollessa eilen satoi kyllä. Peikolla on taas joku kausi menossa. Nyt se on ylienerginen ja suorastaan kiljuu kun lenkille lähdetään. Se myös vaatimalla vaatii huomiota, nuolemalla tai vinkumalla tai muuten vaan hillumalla ja olemalla rasittava. Vaikka parempi huomattavasti näin kuin se omiin oloihinsa vetäytyvä tyyppi. On se kyllä suunnattoman hauska kaveri tuo Peiks.




Ensi viikolla onkin sitten jo Joulu. Aika hyvin kaikki alkaa olla järjestyksessä Joulua varten. Hankinnat on tehty suurimmaksi osaksi, kunhan vielä ehtisi siivota.. Vaikka, tulee se Joulu siivoamattakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti