lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukuun viides

Olipahan jotenkin rankka viikko. Univelkaa ja paljon töitä, synkkä ja sateinen keli, pimeää. Eipä siinä sen kummempia tarvita. Viime yönä tulikin sitten vetäistyä kunnon kymmenen tunnin unet. Eikä väsytä enää!

Aamu otettiin rauhallisesti. Tai minä otin rauhallisesti, koirat eivät millään olisi malttaneet. Ulkoistimme itsemme siis pihalle pallon heittoon.




Tallille puolen päivän jälkeen. Kuraista ja märkää oli joka paikassa, kun eilen oli kunnon myrskypäivä. Vettä vaakatasossa. Tänään paistoi aamupäivästä sentään aurinko. Ja vielä lenkille lähtiessäkin, mutta jossain vaiheessa sitten huomasin, että kas, taivas on taas paksussa pilvessä. Ihan hyvän mittainen lenkki tuli silti heitettyä koko lauman kanssa. Kotitallille päin kipitellessä tuli jo vettä, onneksi vain tihuttamalla.



Minun reippaat lenkkikaverini takaisin tallilla, kun alkoi olla jo hämärää.

Siinä sitten meni tovi vielä juorutessa, kun olin palauttanut ponin pihattoon kavereiden luokse. Olikin sitten jo ihan pimeää kun läksin tallilta viimein. Kaupan kautta kotiin ja ruuan laittoon. Nyt on syöty ja samalla tässä kuunneltu/katseltu messarin ryhmäkehiä.

Eilen läksin heti töiden jälkeen kohti Porvoota. Koirat vain nappasin kotoa mukaani. Ensimmäinen kohde oli Dog & Cat. Sieltä tarttui mukaan NEU-pötköjen lisäksi uusi noutokapula, kun halvalla sai. Seuraava kohde oli ison tien toisella puolella oleva hevostarvikeliike Ridaaja. Tosi kätevää kun ovat asettuneet noin ihan lähekkäin. Ljúfur kun syö Havensin Natural balance-mysliä ja Ridaaja on meitä lähin putiikki, joka sitä myy. On siis ajeltava Porvooseen sitä varten ja samalla siinä menee sitten koirienkin ruokahankinnat. Sitä paitsi ihan vieressä on myös Lidl ja Tokmanni. Omatkin hankinnat siis menevät siinä sivussa.


Näkyvyys kotimatkalla oli aika huono.

Huomenna näyttäisikin sitten taas satavan koko päivän. Tylsää, mutta minkäs teet. Näillä on vaan mentävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti