perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viikko vierähtänyt

Ja arki alkanut. Jo kolme päivää töissä loman jälkeen. Peikko on ollut makuuhuoneessa portin takana yksinään, kun en halua että se ärsyttää isoja ja saa ne vaikka suuttumaan. Pitkä pinnahan noilla on, mutta.. koskaan ei voi kuitenkaan tietää. Kunhan nyt oppii rytmin, niin sitten varmaan jo voi olla porukoissa. Hyvin se on viihtynyt, kun on luita ja leluja. Tänään erityisen hyvin, kun tyhmä mamma oli unohtanut "lempparilelut" makkariin. Olen nyt yksiä crocseja köyhempi.

Tiistaina Peikko kävi rokotuksilla ja oli varsin reipas pikku poika. Sinne se marssi häntä heiluen pieneen odotushuoneeseen isojen koirien sekaan aiheuttamaan sekaannusta. Eikä piikistäkään ollut moksiskaan. Ei myöskään saanut mitään rokotusreaktioita, eikä ollut edes väsynyt. Ei kai, kun ei edes jännittää tarvinut.




Siinä kai ne tärkeimmät. Noah on lomaillut yhä ja Peikko on treenannut hakua ja muuta pientä. Eilen se sai hakutreenien jälkeen leikkiä Pinna collietytön kanssa. Kokoa saman verran, pari viikkoa ikäeroa. Peikko oli vähän turhan raju vielä Pinnan mielestä, kun ei ole vieraita koiria aiemmin nähnyt ja vähän oli jo väsykin. Pientä leikinpoikasta saivat kumminkin aikaiseksi. Tänään Peikko tapasi aksakentällä 10-viikkoisen borderterrieri-tyttö Armin ja 8-viikkoiset labbissisarukset. Nyt olikin Peikko ihan ihmeissään. Vaikka kyllä se välillä vähän innostuikin. Vielä kun vähän treenailtiin ja leikittiin patukalla ja kotona kavereiden kanssa, niin nyt maistuu uni.

Huomenna on Noahille viimein tarjolla hakuilua KPH:n leirillä. Mielenkiinnolla odotan, miten sillä pysyy mopo käsissä, kun on tuota taukoa ollut. Vaikka aksakentällä pysyi hämmästyttävän hyvin tänään, vaikkei edes tehty aksaa, vaan ihan vähän seuraamista ja muuten vaan sitten hengailtiin. Mulla nilkka kiukuttelee sen verran ilkeästi, etten viitsinyt edes yrittää, kun aika juostavia pätkiä oli tarjolla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti