lauantai 21. kesäkuuta 2014

Lystinpitoa

Juhannusaattoilta meni mukavasti aksakentällä ja hauskaa oli, sekä koirilla että ohjaajilla. Ei meitä tosin ollut kuin kolme koutsin lisäksi, eikä mitään pitkää rataa rakennettu. Muutama este ympyrällä hurvittelua varten.




Aika hyvin tuossa pystyi tekemään kaikenlaista. Noahin kanssa keskityttiin irtoamiseen, kun se on hiukkasen huonoa, varsinkin sivuttaissuunnassa. Kaksi kertaa tehtiin erillinen treeni ja toisella saatiin jo varsin mallikas suoritus aikaiseksi, ilman että liikuin juuri lainkaan. Siihen olikin hyvä lopettaa. Kivaa oli. Koira sai juosta niin paljon kuin jaloista lähti ilman että ohjaajan tarvitsi juurikaan liikahtaa. Justiinsa sopiva "rata" minulle.

Treenin jälkeen, ennen esteiden roudaamista takaisin konttiin, sai Peikkokin hieman treenata. Pikku Peikko tutustui siis elämänsä ensimmäiseen agilityputkeen. Ja kivaa oli silläkin. Yhtään se ei ihmetellyt ja muutaman toiston jälkeen juoksi sinne jo itsenäisesti ihan huvikseen. Vähän pelattiin myös yhdellä esteellä, rima maassa tietty. Palloavusteisesti takaakiertoja ja sen sellaista muutama kerta. Sitten se sai leikkiä pallolla sen ajan, mikä meillä meni juorutessa. Esteitä kantaessa se kipitteli sitten muuten vaan mukana jaloissa.




Tänään ollaan vietetty rentoa päivää kotioloissa lenkkeillen ja leikkien. Noahkin on oppinut leikkimään Peikon kanssa nätisti, jopa nätimmin kuin Diiva, eli enää ei tarvitse olla kokoajan kieltämässä, vaan pojatkin voivat touhuta keskenään, kun Diiva ei aina jaksa. Minäkin kun vielä leikin Peikon kanssa, niin onhan ainakin riittävästi puuhaa pennulla ja uni maistuu sitten yöllä hyvin. Vaikka hyvin se on nukkunut kyllä muutenkin. 

Huomenna ja maanantaina vielä hakutreenit, tiistaina Peikon ensimmäiset rokotukset ja sitten ollaankin valmiita arkeen ja tylsiin työpäiviin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti