keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ljúfur lapsenvahtina

Kambur on aika rauhallinen kakara. Jonkin verran nujuavat Leevin kanssa tarhassa, mutta tällä hetkellä pohjat on aika huonot, savea ja jäätä, joten vähäistä on sekin. Kentälle kun Kakaran päästää irti, se passaa vaan itsensä johonkin nurkkaan katselemaan maisemia, eikä siis juoksentele, vaikka mahdollisuus olisi. Sitten on virtaa narun päässä ja joutuu kokoajan puuttumaan käytökseen, eikä se ole enää kummastakaan kivaa.




Ljúfurin kanssa ollaan käyty Kamburia moikkaamassa aidan takana, mutta koska kumpikin kunnioittaa aitalankoja, ei ne ole päässeet muuta kuin katselemaan toisiaan. Kenttä on ollut jäinen, joten sinnekään ei ole kengättömiä tehnyt mieli keskenään lykätä tutustumaan. Viime viikonloppuna viimein näytti jo niin hyvältä, että uskalsin kokeilla.












Hyvin juoksivat issipojat ja tulivat hienosti juttuun. Vaikka en sitä kyllä epäillytkään. Molemmat kun tuntuvat olevan kaikkien kavereita. Ja Ljúfur on aina tykännyt varsoista. Entisessä elämässäkin on ollut varsan leikkisetänä. Sen aikaa annoin juosta, kun hyvin juoksivat. Kun sitten molemmat tulivat luokseni, otin kiinni ja lähdettiin pois. Kambur palautettiin Leevin kaveriksi, mutta Ljúfur joutui vielä maastoilemaan pihattokaverinsa kanssa. 




Edellinen kuva on noin reilu kilometri ennen kotia ja juuri ennen kuin tuli tilanne. Ljúfur jännittyy jostain syystä, jos sen pysäyttää tien sivuun. Takaa tuli traktori ja ohjasin reunaan, vaan se ei sitten sopinutkaan herralle, vaan se alkoi tanssahdella ja yritti väkisin tielle traktorin kylkeen. Sain sen pideltyä kyllä, mutta loppumatkalla olikin sitten virtaa vaikka muille jakaa. Annettiin sitten mennä ihan luvan kanssa ja kyllä muuten mentiinkin. Hauskaa oli ja Ljúfurinkin pöllöenergia jäi matkalle. Tallille saapui hyvin rauhallinen ja hikinen kaveri.

Lopuksi vielä videopätkää Ljúfurin ja Kamburin rallittamisesta. Tosin pahin energia oli tässä vaiheessa jo purettu, joten videolle ei tallentunut mitään kovin vauhdikkaita pätkiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti