sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Peikko-eno

Käytiin koirien kanssa torstaina hengailemassa naapuriseuran hallilla agilitykisoissa. Mukavana yllärinä paikalle oli saapunut myös Peikon Ilo-isosiskon poika Edu 16 vko. Ihanan reipas ja iloinen ipana, jolla tuntui olevan huomattavasti enemmän tempperamenttia kuin mitä Peikolle on siunaantunut. Peikko on niin rauhallinen ja hiljainen, kun tämä tyyppi taas haukkua länksytti ja oli varsinainen päällepäsmäri. Peikko ei oikein ensin tiennyt, miten suhtautua ja keskittyikin enemmän vaan hajuihin. Innostui lopuksi kyllä vähän leikkimäänkin.










Noah kävi sitten hallilla vaan vähän treenaamassa rallya ja kävi tapansa mukaan aikamoisilla stressikierroksilla. Oikealla seuraaminen ei niin hyvin mennyt häiriössä, muttei se vielä varma olekaan. Pääsi sekin moikkaamaan sitten Eduakin, kun oli ensin vähän purkanut itseään tappamalla hihnaansa, kun muutakaan lelua ei ollut juuri käsillä.

Eilinen päivä meni Kouvolan raviradalla hevosen hyvinvointikoulutuksessa. Antoisa ja ajatuksia herättävä päivä taas, vaikkei paljoakaan uutta asiaa nytkään tullut. Uusia oivalluksia kuitenkin ihan kiitettävästi. Ljúfurin kanssa keskityttiinkin sitten illalla yhteen uuteen oivallukseen tuon pelästymisen jälkihoidossa. Tänään "käsittelyyn" pääsee Kambur, jonka kanssa on tarkoitus keskittyä paikallaan pysymiseen hoidettaessa tai puremiseen, sen mukaan kumpi "ongelma" tarvitsee työstämistä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti