lauantai 24. tammikuuta 2015

Päiväkirja vko 4, lauantai

Tänään oli aamupäivällä ihan paras keli lenkkeilyyn. Pikku pakkanen, aurinko, ei tuulta, ei edes viimaa. Ihana. Harmittavasti aurinko ei kauaa jaksanut paistaa, mutta kerrankin kävi säkä ja se paistoi juuri lenkin ajan. Kympin aikaan aaamulla ajeltiin Siltakylään poikakoirien kanssa, kun kumminkin piti apteekissa käydä. Siitä ensin lenkille ja niinhän se alkoi aurinko paistaa, kun oltiin edetty muutama sata metriä. Puolitoista tuntia myöhemmin, kun oltiin lähes takaisin autolla, aurinko piiloutui taas pilveen. Täydellinen ajoitus.




Iltapäivällä käytiin vielä toistamiseen lenkillä, kun käpsyteltiin koko porukalla pihasta metsään kameraa ulkoiluttamaan. Ei me kauaa oltu, kun Maru oli sen verta väsynyt eilisestä kunnon lenkistä (2km), ettei oikein meinannut jaksaa. Puoli tuntia nyt kumminkin vierähti siinäkin.

Pihalle palattua alettiinkin poikain kanssa vähän treenailla. Peikko teki tottista. Ei ihan parasta Peikkoa, mutta ei huonoakaan. Kivaa oli kumminkin. Ei nyt kyllä tällä kertaa taidettu edetä, mutta tulihan taas ainakin kuvattua, niin näkee miten on edellisestä (kuvaus)kerrasta edistynyt.




Noah teki myös pikku tottiksen tynkää ja vähän Rally-tokoa, niitä avoimen juttuja lähinnä. Muuten meni ihan hyvin, mutta yhdessä vaiheessa astuin vissiin tassulle, kun ulvahti ja kilttinä koirana otti sen verta itseensä, että alkoi sitten yliyrittämään. Hyvin se silloinkin tekee, mutta esimerkiksi nojaa voimakkaasti ja liioittelee käännöksissä ja muissakin jutuissa helposti.




Muuten onkin aikalailla laiskoteltu. Perushommat tietty ja jotain pientä, mutta laiskottelua suurimmaksi osaksi. Tai minusta kaikki ei-fyysinen tuntuu laiskottelulta. Kun olenhan minä muokannut ottamani valokuvat ja tehnyt nuo kaksi videota plus ladannut ne tuubiin. Ja nyt kirjoitan tätä. Mutta kun olen vaan istunut koneella, niin minusta se on laiskottelua. Huomenna en kyllä jaksa varmaan paljoa datailla, yliannostus tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti