perjantai 1. elokuuta 2014

Helletreeniä ja muutoksia

Tänään loppui agilityn kesätauko ja koska viimeinen treeni-ilta ennen taukoa meni möllikisojen merkeissä, olikin edellisestä aksailusta todella pitkä aika. Tehtiin pientä 13-esteen rataa. Ja Noah oli hieno. Siis varsin hieno. Onneksi rata oli helppo, niin minäkin pysyin kartalla. Ei me tehty kuin pari kertaa, eikä yhtään tarvinut jauhaa pätkiäkään. Ensimmäisellä pientä pyörimistä, kun minulla oli ohjaus hakusessa. Toinen meni jo paremmin eli niin hyvin, että siihen oli hyvä lopettaa.




Peikkokin pääsi sitten vähän tekemään putkea ja siivekkeiden kiertoa, kun iso porukkamme oli tällä kertaa kutistunut neljään koirakkoon. Hyvin meni Peikkokin ja ihan pikkasen taisi alkaa jopa innostua. Vielä pääsi treenin jälkeen leikkimään vieraan ihmisen kanssa lelulla. Tai ei se vieras ollut, mutten kuitenkaan minä. Hyvinhän se leikki. Ja sitten sai vielä viilettää porukassa, kun korjattiin esteitä. Laumassa oli tällä kertaa hyvin erilaisia koiria. Vanhan kaverin Einstein bortsun lisäksi, saman perheen shipperke, pari mäykkyä ja Arvi, jättiläisbeussi. Hyvin menivät kaikki yhteen, paitsi että Arvilta meinasi loppua huumorintaju kahden ylimielistelevän pennun kohdistaessa kaiken huomionsa siihen. Jostain syystä Arvi vaan on niin valtavan siisti tyyppi noiden kakaroiden mielestä.




Ollaan käyty Noahin kanssa jonkun kerran ruutuilemassa helteestä huolimatta ja pari viimeistä kertaa se on taas toiminut kuten ennenkin. Sitä ennen oli kausi, ettei se halunnut irrota, eikä oikein muutenkaan ollut innostunut asiasta. Miksi, kun se on aina tykännyt esineruudusta? En tiedä. Vielä vähemmän tiedän, miksi se taas yht'äkkiä muuttui. Hyvä kuitenkin näin, en valita.

Peikko on päättänyt olla iso poika. Sehän on työpäivinä ollut eristettynä makuuhuoneeseen portin taakse turvallisuussyistä. Nyt on parina päivänä kuitenkin ollut muiden mukana ovella vastassa, kun olen tullut töistä. Portti ei siis enää pidättele pikku mudia. Kauan se siellä pysyikin. Noah ei pysynyt läheskään näin pitkään ja joutuikin olemaan oven takana. Peikkistä en taida oven taa sulkea. Täytyy vaan piilottaa kengät, kun niitä on nyt vähän mutustellut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti