torstai 1. toukokuuta 2014

Arkea ja juhlaa

Facebookin arkikuvahaastetta mukaellen. Pääsiäisen ainoa vapaapäivä, toinen Pääsiäispäivä, sisälsi tietysti hevosten hoitoa ja muuta normikamaa, kuten lenkkeilyä ja talvikarvan raapimista irti poneista ja Diivasta. Tällä kertaa päivään kuului myös pitkä pyörälenkki Noahin kanssa, sekä heinienhakureissu.

Pääsiäisen jälkeisellä viikolla minulla oli ajovuoro, joten meidän kimppakyyti pakkautui työmatkoiksi autooni. Töiden jälkeen ohjelmassa oli paskanluontia, kuten yleensäkin ja siinä sivussa vähän Rally-Tokoa. Noah kävi myös esineruutuilemassa pyörälenkin lomassa. Ja tulihan sitä sitten surffailtuakin.

Seuraava päivä sisälsi työpäivän lisäksi tietty lenkkeilyä ja viimeisen agilitytreenin samalla kokoonpanolla ja samalla juhlittiin talvikauden päättymistä kuuman kasvihuoneen sijasta kesäkentällä Rally-Tokon ja herkuttelun merkeissä. Uudet ryhmät ovat startanneet tällä viikolla.

Juhlapäiväämme kuului suussa sulavien kakkujen nauttimisen lisäksi, tottista omaan piikkiin ja odotellessa tokotreenien päättymistä. Noah teki lähinnä eteenmenoa, ja Arvi seuraamista.

Jotkut Rally-tokoilivat..

.. tai muuten vaan hengailivat.

Ja kaikki me suoritimme pienen mukaellun RallyAgi-radan. Kivaa oli.

Juhlien jälkeen oli paluu arkeen. Kauppareissulle lähti mukaan Diiva ja Noah ja käytiin tunnin mittainen nuuskuttelulenkki Huutjärven maastossa. Pyöräteiden tallaamisen lisäksi ihailimme lähes tyyntä Huutjärveä koirat tiukasti narussa kiinni. Muuten Noah olisi pulahtanut jääkylmään veteen. Kuviin on lähikauppamme ja "Hutikan" lisäksi päässyt myös Pyhtään kirjasto.

Perjantai on hyvä päivä aina ja viime viikolla se oli erityisen hyvä päivä. Olihan tiedossa ihan kokonainen vapaa viikonloppu, johon kuuluisi pentujen nuuskuttelua myöskin. Ilta otettiin rennosti pihahommissa ja lenkkeillen eri kokoonpanoissa. Ilma oli hieno, kuten koko viikon.

Tässä siis pikku Peikko ja sen veli. Kumpi on Peikko, on vieläkin epäselvää, mutta oikean puoleinen olisi tämän hetken vahva veikkaus.

Ja sehän olisi sitten tämä tyyppi tässä, tämä joka osaa hymyillä ja joka selvästi suunnittelee jotain konnuuksia siskonsa päänmenoksi ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti