sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikonlopun viettoa meidän tapaan

Aamupäivällä käytiin metsässä

Marukin oli matkassa mukana

Ja Diiva tietysti myös

Tällä kokoonpanolla oltiin iltapäivästä ihmisten ilmoilla lenkkeilemässä. Lähinnä siksi kun meidän kylän tiet on peilijäätä. Samalla treenattiin taas Noahin kanssa ihan vähän ja vaikka vire ei ollut nytkään hyvä, toimi kuitenkin varsin hienosti. Eteenmenokin siis onnistui. Hyvin väsyttää nyt molempia, kun on nuuskuteltu ihan urakalla.

Iltapäivästä oltiin vielä ponienkin kanssa lenkillä. Metsään mentiin ja Limppu juoksi taas vapaana. Ja kyllä se juoksikin. Tien kautta tultiin takaisin, Limppukin tietysti jo narussa. Metsätiellä törmättiin moottorikelkkoihin, jotka kiltisti pysähtyivät odottamaan, että päästään ohi. Tosin, se vaati kyllä aika reilunpuoleista huitomista ja ääniohjeistusta, ennen kuin älysivät. Hämmästyttävää kyllä, Limppu ei edes hionnut, vaikka kelikin on reilusti plussalla.

Huomenna olisi viimein se suuri päivä, jolloin selviää, tuleeko meille mahdollisesti lauman jatketta keväällä. Pitkä on ollut viikko, enkä millään enää jaksaisi odottaa. Elämme siis jännittäviä aikoja, niin täällä kuin siellä nartunkin perheessä. Toivotaan parasta...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti