tiistai 25. helmikuuta 2014

Jippii

Eilen illalla mahdollisen tulevan harrastuskoirani äitikoira pistäytyi tohtorin pakeilla ja pentuja näyttäisi olevan tulollaan. Nyt ei sitten tarvi enää jännittää kuin sitä, että mahtaako sieltä syntyä yhtään pientä peikonpoikaa vai tuleeko vain peikkotyttöjä. Vai onko tyttöpeikkoja edes olemassa? Onko ne keijuja sitten? Oli miten oli, niin jännää on. Vieläkin.

Toiveissa siis olisi merle-värinen käkkäräratukkainen pikku Peikko. Käkkärä kun sopii niin hyvin yhteen kipparan kanssa. Mustakin passaa, mutta sukupuolesta en tingi. Vaan nyt ei auta kuin toivoa. Niitä sieltä tulee, mitä on tullakseen. Kyllä on odottavan aika pitkä. Onneksi on kevät tuloillaan ja valo sen kun lisääntyy, se hiukkasen helpottaa. Ja talvilomakin on vielä pitämättä.

Koskahan minulla on muuten viimeksi ollut kevätpentu? On siitä aikaa. Manta oli syntynyt 2.4.-89 ja Pepsi 10.2.-92. Molemmat tuli meille alkukesästä, Pepsi jo hiukan vanhempana pentuna. Muut onkin olleet syksy/talvi pentuja. Noah tuli marraskuussa ja Diiva itsenäisyyspäivänä, Maru Joulujen välillä. Voi kuinka tulee olemaan mukavaa viettää pennun kanssa aikaa ihan rauhassa, ilman että täytyy heti rientää töihin ja jättää pentu "yksin" kotiin pitkäksi päiväksi. Kesäloma on nimittäin passattu siiheksi, kun pentu mahdollisesti kotiutuu.

Jos nyt ei vieläkään rodun suhteen ala raksuttaa, niin kai sen voisi nyt jo paljastaakin. Viimeinen arvaus osui kyllä jo niin lähelle. Kroaatti se ei kuitenkaan ole, mutta Mudihan on melkein sama asia, paitsi että mudilla on PK-oikeudet. Sellainen meille siis on tulossa, toivottavasti ainakin.


Kuva on kopsattu täältä



2 kommenttia:

  1. HAAA! :D
    Peikkopoikaa siis ootellessa!

    VastaaPoista
  2. Heeeei!! Mie tiesin mie tiesin!! (koska tää lasketaan tietämiseksi, koska luulin että noi on yksi ja sama rotu).

    VastaaPoista