torstai 29. lokakuuta 2015

Viimeinkin virallista

Peikon lonkkakuvauslausunto tuli viimein tänään. Kyllä sitä onkin odotettu. Yli kolme viikkoa kesti tällä kertaa, kun esimerkiksi Noahin kuvat kolmisen vuotta sitten kesti vain reilun viikon. No, nyt ne kuitenkin tulivat ja terve poika on Peikko. Hienon hieno uutinen!




Selkälausuntoja vielä odotellaan ja toivotaan, ettei niissäkään ole mitään huolestuttavaa. Serkkutytöllä näytti selässä olevan sanomista, muuten sekin on terve. Yksi Peikon siskoista on myös tutkittu ja se on kaikilta osin terve. Pentuna murtunut ja leikattu kyynärnivel tosin on lausuttu kolmoseksi.

Peikko alkaa muutenkin palautua normaaliksi Peikoksi ja ollaan vähän jo päästy treenaamaankin ilman, että Peikko poistuu takavasemmalle. Jotenkin epäilen, että sekin on ollut jonkinlaista murkkuiän mukanaan tuomaa dominointia, kun hihnassa se ei edes yritä ja tekee hommia ihan mielellään. Nyt kun ollaan käytetty hihnaa, vähennetty aamuruokaa aika reilusti eli kasvatettu nälkää ja otettu käyttöön salainen ase eli broilerin sydämet, alkaa homma näyttää jo ihan toisenlaiselta. Tänään se teki hallilla jo ihan mukavasti hommia, eikä yrittänyt poistua kertaakaan, vaikkei ollut hihnassa. Sitäpaitsi se on alkanut leikkiäkin taas ihan hyvin. Ehkä siitä vielä jotain tulee. Vaikkei hakukoiraa taidakaan tulla, kun ei hauku vieläkään...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti