sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viimeiset vähään aikaan

Eilen oltiin taas poikien kanssa reissussa. Aamusta heti suunnattiin opelin nokka kohti Porvoota. Ensimmäinen pysähdys oli, mitenkäs muutenkaan, Peten Koiratarvikkeessa. Matkaan lähti pikaisen kierroksen jälkeen puruluita, mikä olikin vierailun pääasiallinen tarkoitus. Sieltä sitten kohti Porvoonseudun koiraharrastajien hallia ja Rally-Toko kisoja. Aika ajoissa oltiin, mutta eikun saman tien ilmoittautumaan ja tutkimaan ratapiirrosta.




Paniikki. Rataprofiili sinänsä oli ihan simppeli, mutta.. Hirveästi vaikeita tehtäviä samalla radalla eli oikeastaan kaikki, mitkä tuottaa meille ongelmia. Huoh. Mentiin lenkille. Hallin läheisyydessä on ihan huiput lenkkimaastot. Käveltiin puolisen tuntia läheisessä metsikössä pitkin polkuja. Takaisin hallille ja Noahin kanssa tutustumaan halliin, joka on tosi ahdas odottelutiloiltaan. Minusta, ja Noahista myös, pahempi kuin Vaun halli. Hengailtiin siinä sitten sen aikaa, että koiraskoira rauhoittui ja sain palautettua sen autoon lepäämään.

Aika nopeasti meni odottelu ja sitten olikin jo meidän vuoro. Noah oli hiukkasen stressaantunut, mutta kuitenkin kohtuullisesti mukana. Minua jännitti vaihteeksi taas, joka varmaan myös vaikutti koiraan. Noah ei nyt nojannut seuraamisessa, koska ei ollut ihan mukana, eikä minusta tuntunut ollenkaan hyvältä. Pyörähdystä se ei älynnyt ensin ollenkaan, kun ei pystynyt täysin keskittymään tekemiseen, joten uusin ja sitten saatiin onnistumaan. Muuten ei isoja virheitä tullut, vaikka olikin varsin vaisu. Vauhdilla ulos hallista ja koira autoon.




Hämmästys olikin suuri, kun halliin palatessani katsoin tuloslistaa. 90 pistettä! RTK2 ja toisena siinä vaiheessa. Ja toisena oltiin lopputuloksissakin eli saatiin ihka ensimmäinen sijoitus Rally-kisoista. Ja hyvät palkinnot. Koiralle sekä ohjaajalle herkkuja + vielä lelu, joka olikin Noahin mielestä ihan paras. Ei olisi irrottanut otettaan ollenkaan.




Nyt ei sitten kisatakaan ennen ensi kevättä/kesää. Voittajan tehtävissä riittää treenattavaa vielä tovi, ennen kuin ovat kisakunnossa. Ollaanhan me jo niitä aloitettukin, mutta nyt kumminkin pidetään ralleilulomaa ennen kuin paneudutaan kunnolla. Hyviä vinkkejä saatiin yhdeltä kisaajalta siihen meille vaikeaan peruuttamiseen ja niitä kokeillaan kyllä ajallaan. Nyt on hyvä mieli, vaikka eilen ei niin hyvältä tuntunutkaan Noahin stressailun takia. Vaikka ei se paha ollut ja toimi kuitenkin, vaikkei ihan oma itsensä ollutkaan. Mutta hei, ei yhtään ohjaajavirhettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti