lauantai 22. marraskuuta 2014

On lunta tulvillaan...

No niinpä. Ja mulla kesärenkaat autossa alla, joten viikonloppu vierähtää tiukasti kotosalla. Harmi, vaan näillä mennään.


Oli lenkillä pokkari mukana. Ihan ei valo riittänyt kunnon kuviin näin aamutuimaan.

Torstaina lähdin illalla taas ajelemaan Haminan suuntaan ja ajatus oli poiketa ensin kentällä ja sitten suunnata heiniä hakemaan. Vaan toisin kävi. Tai siis, suuntasinhan minä kentälle kyllä, mutta vaikka siellä olikin meille varattu vuoro, oli siellä kuitenkin joidenkin muiden agilitytreenit täydessä käynnissä, joten ei sitten treenattu. En viitsinyt häätää porukkaa muutaman hassun minuutin tähden, kun eihän meidän treenit kestä kerrallaan kuin maksimissaan viisi minuuttia.

Muutenkin on ollut aika laiskaa tällä viikolla treenien suhteen. Kotona olen jumpannut Peikolle noutoa sekä kapulalla että esineillä. Kapulalla onnistuu jo varsin mallikkaasti jopa pihalla ja hyppynoudon alkeitakin ollaan aloiteltu eli tekniikkaa kymmensenttisellä esteellä. Jopa kilon kapula tuodaan topakasti eteen asti. Esineitä ollaan tehty sisällä naksuttamalla niin, että kun esine/lelu maasta nousee käteen asti, naks ja palkka. Käskynä esineruutukäsky tai ei käskyä lainkaan, riippuu tilanteesta. Nopsasti keksi tämänkin. Jo toisella treenikerralla alkoi tarjota itse. Fiksu kaveri.


Ei sillä oikeasti noin väärät sääret kyllä ole.

Limppu on harrastanut kosketuskeppi-treeniä ja innostui niin kovasti, että kyttää nyt jokaista liikettäni. No kun siitä saa porkkanaa, ei se muuten niin innoissaan olisi. Aidoissa on pysynyt hyvin ja uskon että taas pysyykin seuraavaan kertaan asti, joka toivottavasti on vasta ensi syksynä. 

Meidän Diivan ainokaiset pennut, Eijatuun N-pennut, täyttivät torstaina jo 9 vuotta. Ainakin kuusi pennuista tietääkseni vietti synttäreitä, Norma ja Tempohan ovat jo pilven päällä. Onnea siis Aapo, Kaapo, Jaffa, Laku, Masi ja Rymy!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti