tiistai 11. marraskuuta 2014

Häirintää

Limpulla on taas se aika vuodesta, kun ei mitenkään voi pysyä aidassa. Sillä tulee aina kerran vuodessa joku ihme hinku maailmalle ja eilen herra löytyikin illalla aidan väärältä puolelta, kun huutelin poneja syömään. Siellä se hörisi suorastaan järkyttyneenä, kun ei päässyt ruokakipolleen. Milloin lie oli sinne livahtanut, itse olin koko illan pois. Onneksi se ei koskaan lähde kauas ja Ljúfur oli taas ihan aidan oikealla puolella, vaikka aita olikin kahdesta kohtaa matalana. Siinä sitten ensin aitaa ylös ja sen jälkeen Limppu portin kautta oikealle puolelle ja kuppia eteen. Ihan ei tullut uni kunnolla koko yönä, kun kokoajan kuuntelin, josko se taas häipyy. Ei häipynyt, eikä ole häipynyt tänäänkään. Josko sitä vaikka ensi yönä nukuttaisi.




Tänään oli aika mielenkiintoinen tottistreenikin. Olin yksin kentällä ja jättänyt Noahin istumaan viedessäni palloa toiseen päähän kenttää eteenmenoa varten. Jätin pallon ja käännyin mennäkseni takaisin, niin mikäs siellä juoksentelikaan Noahin takana päättäväisenä suoraan kohti. Rusakko perkele. Sieltä se juoksenteli paikallaan olevan koiran ohi kentän poikki ja katosi pimeyteen. Noah tuijotti toki ihmeissään, mutta pysyi rauhallisena paikallaan ilman pienintäkään halua ampaista perään. Onni on riistavietitön koira. Maru ei olisi pystynyt vastustamaan kiusausta ja olisi se saattanut olla Peikollekin tekemätön paikka. Jos se siis jo osaisi pysyä paikallaan. Nythän se ei vielä osaa niin, että voisi olettaa sen kestävän yleensäkään häiriötä, saati sitten ohi juoksevaa rusakkoa. 




Muuten tottistreenissä ei ollut mitään uutta. Kolme kierrosta tehtiin molempien poikien kanssa. Peikko teki seuraamista ja muita osittain osaamiaan asioita makkaralla, sekä leikkiä. Noah teki lähinnä eteenmenoa, kun sitä ei olla tehty aikoihin ja nytkin sitten juoksi ihan miten sattuu vinoon tai mutkitellen, joten pakkohan sitä sitten oli vähän jauhaa. Onneksi se sen kestää ja viimein saatiinkin suora eteenmeno aikaiseksi. RajaMarketin kautta kotiin ja lenkille, hepoille heinää ja sapuskaa ja kohta nukkumaan. Hyvässä vauhdissa on jo tämäkin viikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti