maanantai 10. huhtikuuta 2017

Jotain pientä

Viikonlopun saldona ohjasajoa kolmesti ja pitkiä lenkkejä. Ilma oli ihan ok, ei kovin lämmintä kyllä, muttei satanutkaan, vaikka välillä vähän lupailikin.




Molemmat ponit joutuivat ihan keskittymään, kun ohjasajoin molemmat myös kentällä. Ja molemmat yllättivät kartturin olemalla varsin kuuliaisia ja jotenkin kovin pienillä vihjeillä toimivia. Molemmat myös pääsivät kenttäilyn jälkeen vielä pienelle lenkille tielle, mistä Korppu oli hyvin hyvin iloinen, eikä olisi halunnut kääntyä kotiin lainkaan ja Ljúfur taas yritti kääntyä kotiin ainakin kolmesti, ennen kuin antoi periksi ja kipitteli eteenpäin.




Kamburille puettiin vielä toistamiseenkin valjaat ja sillä kertaa myös pitkästä aikaa harjoitusaisat. Reilun parin kilsan lenkki heitettiin tiellä, eikä muuta huomautettavaa, kuin kotitallille takaisin käännyttäessä herra yritti olla kääntymättä ihan vielä ja yritti vaan jatkaa matkaa. Hetken keskustelun jälkeen päästiin kuitenkin sopimukseen suunnasta. Muutaman kerran tyyppi kyllä vielä yritti kysellä, että "onks pakko jossei haluu", mutta suostui kuitenkin etenemään hitaasti mutta varmasti.




Tänään on mittari näyttänyt +9 lukemia, muttei siellä mikään lämmin ole. Tuulee nimittäin taas niin että tuntuu. Ei yllätä. Muuten olikin ihan kiva pyöräilykeli ja heitettiin koirien kanssa ihan mukavan mittainen lenkki. Tuulettomissa paikoissa oli jopa ihan keväistä ja lämmintä, muuten tuntui enempi syksyltä.




Kovasti oli lintuja jos jonkinmoisia matkalla. Lokkeja hervoton määrä yhdellä pellolla, toisella kaksi kurkea, muita pienempiä unohtamatta. On se kai kevät kuitenkin, kun jopa leskenlehtiäkin olen jo bongannut.




Noahin ja Bellan poika on jo kaksi viikkoa vanha ja silmät ovat auenneet. Sillä on kovin samanlainen väritys kuin isällään, mutta niskassa onneksi huomattavsti vähemmän valkoista. Noksullahan on puolikaulus ja tällä pienellä vain pieni merkki, joka varmaan katoaa pennun kasvaessa lähes kokonaan. Kiva nähdä mitä tästä tyypistä kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti