perjantai 22. toukokuuta 2015

Hienoa hakuilua

Kerrankin homma sujui kuten oli suunniteltu ja muutenkin meni paremmin kuin hyvin. Noah treenasi kunnon pistoja, kun juoksentelee ihan miten sattuu. No, ihmekös tuo, kun monta vuotta meni pelkän ilmaisun harjoittelemiseen ja viime kesä aika pitkälti saitsulla. Nyt siis ohjelmassa suorat pistot. Lähetys keskilinjalta tasan piiloutuneen maalimiehen kohdalta. Jos kanttasi suuntaan tai toiseen heti alkumetreillä, kutsuin pois ja uusi yritys. Ekalta kutsuin pois kerran ja viimeiseltä viidenneltä myös. Kolme muuta oli hienot. Eikä se näillä kahdellakaan ihan mahdottomaksi heittäytynyt. Sen verran vaan läksi omavalintaiseen suuntaan, että poishan se oli huudettava, jos ajatteli sen jotain oppivankin. Saa nyt sitten nähdä. Tällä linjalla varmaan muutamia treenejä, sitten satunnaisesti myös L-pistoja. Palkaksi hyvästä työstä sai koiraskoira tällä kertaa pallon lisäksi kunnon bonuksen, kun pääsi soramonttuun uimaan oman treenivuoronsa päätteeksi. Poishan se ei olisi sitten tullutkaan ja kun viimein tuli, kävi kastelemassa kaikki treenikaverit. Vaan olihan ainakin kunnon palkka.




Peikolle oli suunniteltu ilmaisutreeni, sikäli mikäli ääntä irtoaisi autolla. Ja irtosihan sitä eli ilmaisua sitten. Aluksi maalimies ihan viiden askeleen päähän, mistä matkaa sitten kasvatettiin jopa viiteentoista askeleeseen. Ensin pyrki kovasti raapimaan ja loikkimaan ja hössötti muutenkin, mutta kyllä se sieltä sitten jostain muistojen sopukoista löytyi se oikea käytösmallikin. Raapiminen väheni joka maalimiehellä ja viimeinen meni jo ilman mitään ylimääräistä säätöä. Hiukan oli ensin epävarman oloinen, kun matkaa kasvatettiin, muttei kauaa moista jaksanut murehtia. Kaikilla maalimiehillä tuli ihan kunnon haukku, vaikkakin vielä yksittäisinä haukahduksina. Edistys on kuitenkin huima siihen nähden, että kuukausi sitten se lakkasi kokonaan haukkumasta ja sitä ennenhän se ei juurikaan ollut haukahdellut kuin minulle. Ehkä se siitä vielä. Tässä aiheessa pitäydymme nyt ainakin jonkin aikaa. Muutetaan suunnitelmaa sitten jos pikkukoira taas hukkaa äänensä.




Tänään on ollut varsin upea keli, ihan jo lähes kesäinen. Onneksi pääsi vähän töissäkin ulkoilemaan, kun oli taas hierontapäivä. Ja iltahan meni ponin kanssa ulkoillessa ja paskaa luodessa. Ei siis mitään uutta auringon alla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti