sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hyvin menee mutta menköön :-)

Maru voi hyvin. Maru voi erittäin hyvin. Maanantai aamulla oli kuume taas pilvissä, eikä ruoka maistunut. Varasin ajan viimeiselle matkalle, kun en halua vanhan koiran turhaan kärsivän yhtään ylimääräistä. Päivä töissä oli aika kamala. Kotiin tullessa mummokoira oli kuitenkin ihan pirteä. Lähdettiin lääkärille. Tohtorisetä tutki mummon päällisin puolin ja tuumasi, ettei hänen mielestään vielä ole syytä lopulliseen ratkaisuun. Surullinen käynti vaihtui siis hyvin paljon iloisempaan ja Maire koiranen lähti kotiin särkylääkkeiden kera.

Päivä päivältä vointi on parantunut, eikä kuume enää ole noussut. Nyt se on jo ihan entisensä. Ainoastaan liikkuminen on nyt selkeästi vanhan koiran jo hieman huterampaa sorttia, mitä ei ollut vielä lainkaan huomattavissa ennen sairastumista. Mutta ei haittaa, ei Marua eikä minua. Vielä on kesää aikaa jäljellä.





Noahin hakutauko on ohi. Pari viikkoa pidettiin ihan totaalista taukoa hakuilusta, kun koira selkeästi kaipasi sitä. Ensimmäinen treeni tauon jälkeen meni erinomaisesti. Kolme maalimiestä, joista ensimmäinen lähellä pitkillä ilmaisuilla. Siitä sitten matkaa lisää ilmaisua lyhentäen. Yhtään virhettä ei tehnyt koiraskoira, vaikka hieman keskittymistä häiritsikin keskilinjaa taapertaneet koiranulkoiluttajat. Hieno koira!

Viime viikon treenikin meni ihan hyvin. Neljä maalimiestä viidessäkympissä, palkkaus ekasta haukusta. Yhdeltä hain pois, mutta sekin kosketus oli vain lähinnä seurausta liian kovasta vauhdista, eikä jarrut pitäneet. Yritti se paikata, mutta ei auta, se maalimies oli jo menetetty. Nyt pitäisi taas ryhdistäytyä tottiksen ja ruudun suhteen. Ihan ei ole loman jälkeen vielä saanut rytmistä kiinni. No, aksatauko loppuu ensi viikolla, josko se auttaisi innostumaan.




Kelit oli välillä jo hyvin syksyisen viileät, mutta nyt taas riittää lämpöä. Eilen käytiin pitkästä aikaa uimassa. Venerannassa kävikin kunnon kuhina. Oli veneellä lähtijöitä ja tulijoita, sekä muuten vaan olijoita. Kai nuo Kotkan Meripäivät vaikuttaa tänne naapurikuntaankin. Yksi perhe ainakin oli tulossa Kotkansaarelta. Mökkiläisiä olivat. No, niitä piisaa aina kun kelit on kohillaan. Ei ne meitä haitanneet. Noah kroolasi kauempana ja Diiva keskittyi kivien kalasteluun aiheuttaen kohtuullista hilpeyttä katselijoissa. Kai se on tänäänkin mentävä, jos aikoo jotain liikunnallista koirilleen tarjota. Kuuma päivä on tulossa tästäkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti