lauantai 15. kesäkuuta 2013

Karkulainen

Meidän Limppu, joka ei koskaan ikinä milloinkaan tule läpi aidasta, vaikka aita olisi onneton pieni naru matalalla ilman sähköä, oli aidan väärällä puolella eilen kahteen otteeseen.




Ensin päivällä. Kauan lie ollut "karkuteillä", minä huomasin tyypin puuttuvan kun menin viemään heiniä. Aidat oli paikoillaan eli kämmi oli varmaan käynyt, kun oli yrittänyt imuroida aidan toiselta puolelta vihreitä korsia ja sujahtanut vahingossa läpi. Aidassahan ei tietenkään ollut sähköä, kun ei sitä ole tähänkään asti tarvittu. Tyyppi löytyi hyvissä sielun ja ruumiin voimissa pihalta syömästä. Silloin ei siinä ollut kun läksin heinien kanssa tarhan suuntaan.

Illalla olin agilityssä ja kun tulin kotiin, löytyi Limppu omasta karsinastaan hyvin närkästyneenä, kun häntä täällä seisotetaan ihan ilman ruokaa. Heiniähän oli kyllä tarjolla, muttei ne kelvanneet, kun kuppiin olisi pitänyt jotain saada. Hain sitten Ljúfurinkin sisälle ja laitoin tyypit yöpuulle hieman etuajassa. Samasta paikasta oli taas tullut ali. Teon paljasti likainen kohta hieman löystyneessä aitalangassa ja kaltattu aluskasvillisuus aidan takana. Tällä kertaa aidassa oli sähkö.

Aamulla herra Vuonovalas kävi ensitöikseen tarkistamassa saman kohdan ja totesi kai ajatuksen mahdottomaksi kun tyytyi rouskuttamaan kuivaa heinää. Vielä hetki sitten oli aidan oikealla puolella. Toivottavasti tästä ei synny ongelmaa.

Onneksi nuo ei kuitenkaan kauas lähde, jos yksinään ovat valloillaan. Kahdestaan saattavat sitten jo lähteäkin kylille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti