perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ei pöllömmin

Eilen oli siis viimein odotetut hakutreenit. Odotetut tietty siksi, että näkisin miten edellinen treeni ja pikku loma on vaikuttanut koiraskoiraan. Mutta myös siksi, että treenikaverin uusi pentu tuli ensimmäistä kertaa esittäytymään. Reipas, pieni ja ehdottomasti oikean(kolmi)värinen aussipoika kävi syömässä kaikkien luona herkkuja ja kun maha täyttyi, eikä herkut enää kiinnostaneet, vedettiin kunnon pentupömelöt kanervikossa ja kierrettiin taas kaikkien sylissä vuorotellen rapsuteltavana.




Noahin treeni meni hyvin. Intoa oli, mutta järkikin pysyi siellä missä piti ja homma hoitui varsin mallikkaasti. Ensimmäisellä maalimiehellä kävi vahinko ja liian kovan vauhdin seurauksena, Noah liukui alamäkeen maalimiehen päälle. Ihan ei jarrut pitäneet. Se siis uusittiin ja sitten keskittyikin tosissaan, kuten koko lopputreenin. Neljä valmista maalimiestä otettiin, pitkähköt ilmaisut muilta, paitsi viimeiseltä vain pari haukkua. Kolmannella kävi juomassa lätäköstä kesken ilmaisun, mutta hyvin jatkoi omatoimisesti sen jälkeen. Nyt ei enää etsinnässäkään ihmetellyt, vaan etsi ja löysi hyvin.

Kohta olisi tarkoitus startata metsään ruutuilemaan ja samalla lenkille. Illalla on vielä aksatreenitkin. Kuten joku niin viisaasti mainitsi omassa blogissaan, loma on ihmisen parasta aikaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti