maanantai 1. lokakuuta 2012

Synttäreitä ja muuta mukavaa

Synttäreitä vietettiin meidän laumassa tänään kun Noah Nopsutti Nokkaeläin täytti kokonaiset 3 vuotta! Kummempia herkkuja ei herralle ole tarjoiltu ja muutenkin päivä on sujunut kohtuullisen tylsissä merkeissä eli autossa istumalla. Heinää on haettu ja turvetta ja kyläiltykin vielä kaiken lisäksi. Huomenna on kuitenkin agsatreenit, jotka olkoon Noahille se synttärihauskuus sitten, vaikkakin päivän myöhässä.




Tänään on koiramaisia synttäreitä vietetty myös muualla. Heppu the sheltti ja Noahin pentuagsa kaveri, täytti tänään myös komeat kolme vuotta. Samoin Tampereen suunnalla on vietetty mustuaisten sukulaistytön synttäreitä. Cilla the appenzeller täytti tänään kokonaista 14 vuotta! Cillan isä Artturi on meidän Diivan isänisä. Ja Cillan emä Sissi taas oli Hertan sisko ja koska Diivan isänemäkin oli Hertan sisko Piki, niin sitäkin kautta ollaan sukua. Noahillekin Cilla on sukua taas sieltä isän puolelta kun Noksun isähän on Hertan serkku eli Razcon ja Hertan isät ovat samasta pentueesta. Näyttääpä sekavalta näin kirjoitettuna, vaikka minusta homma on ihan selvä.


Cilla eli Eijatuun Sciara. Yhdennäköisyys Diivan kanssa on huomattava.

Seuraavia synttäreitä meillä vietetään sitten lauantaina 6.10. kun Diiva täyttää 10 vuotta!




Kaiken hässäkän ja huonojen uutisten keskellä ei aina tuo pää ole terävimmillään. Niinpä yksi hyvä uutinen on jäänyt kertomatta. Aapo the Diivanpoika kävi Sveitsinmaalla syyskuun alkupuoliskolla ja tuliaisina ROP rodun alkuperämaan erikoisnäyttelystä, missä oli yli 40 appenzelliä! Uskomaton saavutus, vaikkei Aapo olekaan ensimmäinen suomalainen rotunsa edustaja, joka on voittanut Sveitsin erkkarissa.





1 kommentti:

  1. Onnea tasapaljon ihan jokaiselle enempi ja vähempi sukua olevalle :D

    VastaaPoista