keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Uusi ystis

Ponipoikien pihattolauma kasvoi eilen yhdellä pienellä jäsenellä ja pääluku on siis nyt yhteensä viisi kaviokasta, kaksi shettisoria (1v ja 3v) ja kolme issikkaruunaa (19v, 5v ja 2v). Hienosti sujahti Roope 3v porukkaan ilman mitään ongelmia. Hieman nuuskuteltiin ja kiljahdeltiin ja tunnusteltiin ja sitten jo leikittiinkin niin että tanner tömisi. Kovin kiltin ja fiksun oloinen nuoriherra on tämä ruunikko shettispoika. 


Harmi ettei ollut kameraa mukana, mutta onneksi oli sentään kännykkä tällä kertaa. Usein sekin unohtuu kotiin. Vasemmalta Kambur, Sulo, Ljúfur, Roope ja Odin, ensikohtaaminen.

Jäin vielä pihattotarhaa siivoamaan ja tarkkailemaan tilannetta samalla. Pikkupojat tuntuivat löytävän yhteisen sävelen oitis ja riehuminen alkoi viisi minuuttia Roopen saapumisen jälkeen. Samaan aikaan Kambur alkoi haastaa Ljúfuria leikkiin ja saikin sen innostumaan. No, se nyt ei yleensä ole edes vaikeaa.. Hetken päästä alkoivat leikkimään Kambur ja Roope. Vauhtia oli ja joitain vaarallisen näköisiä tilanteitakin. Hetken päästä tilanne hiukan rauhoittui ja koko porukka kerääntyi heinäpaalille ottamaan vähän evästä. Riehunta jatkui hiukan myöhemmin taas samalla innolla nuorison kesken.


Ljúfur komentaa
Tänään pihatolle lumipyryssä tarpoessani oli tilanne rauhallinen, kaikki viisi laidunsi (kaiveli lumen alta jotain syötäväksi kelpaavaa) tiiviissä ryhmässä. Yritin etsiä kasoja lumesta huonolla menestyksellä ja annoinkin aika pian periksi. Sulo ja Roope riehuivat hetken, Kambur ja Ljúfur leikkivät hiukan rauhallisemmassa temmossa, kunnes Sulo hyökkäsi Kamburin kimppuun ja ne alkoivat vuorostaan leikkiä. Ljúfur huokasi varmaan helpotuksesta ja siirtyi Odinin seuraan, mistä ikävä akka sen sitten otti mukaansa lenkille. Vaikka en minä nyt niin kovin ikävä noiden mielestä taida olla, kun eilenkin olin kiinnostavampi kuin uusi tulokas. Siinä ne molemmat vaan hengaili minun seurassani rapsuteltavana, kun vieressä kiljahdeltiin ja tutustuttiin. Menivät vasta sitten mukaan geimeihin, kun minä hain kottarit ja jatkoin lannan lappamista.


Tässäkin kuvassa on koko porukka, vaikkakin Korpusta ja Sulosta näkyy vain jalat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti