sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tällaista tänään

Aamupäivällä ajelin tallille. Poni kuntoon ja ohjasajotreenin pariin kentälle. Aluksi oli virtaa enemmän kuin järkeä ja kauheasti olisi pitänyt vaan päästä juoksemaan. Oikein mitkään avut ei menneet ihan läpi, varsinkin ratti oli aika hukassa ja pidättää täytyi ihan kokoajan, kun ei malttanut kävellä rauhassa. Lukuisien kierrosten, ympyröiden ja muun taivuttelun jälkeen alkoi homma pelittää ja päästiin oikeasti tekemään asioita. Sitten poni olikin taas oikein pätevä. Käytiin oikeiden töiden jälkeen vielä tiellä kävelemässä parin kilsan lenkki.




Tallille palatessamme alkoikin paistaa aurinko ja päätettiin lähteä käpsyttelemään vielä uittomontulle. Tai Ljúfur varmaan olisi päättänyt toisin jos siltä olisi asiaa tiedusteltu. No. sinne mentiin kuitenkin vähän taas kahlailemaan, jotta saa suurimmat hiet huuhdeltua ponista. Yhteensä kävelyä tuli tällä kertaa nelisen kilometriä, sekä kenttätyöskentely noin puolisen tuntia.




Ponin laitumelle palautuksen jälkeen, ajoin kaupan kautta kotiin ja läksin vaihteeksi koiraskoirien kanssa liikenteeseen. Pyöräiltiin venerantaan uiskentelemaan. No, en minä vielä sinne kylmään veteen suostu menemään. Kunhan istuskelen rantakivellä ja katselen koirien uimista ja nautin auringosta. Niin nytkin. 




Äskettäin kävästiin vielä kentällä, kun ei viitsi tällaisella ilmalla sisälläkään istua. Tiedä kuinka kauan tätä iloa taas riittää. Ennustusten mukaan huomenna ainakin taas jo sataa eli nautitaan nyt kun voidaan. Noah teki kosketuskeppiä ja toisella kierroksella A:n ja puomin kontakteja. Kivaa oli. Peikko teki myös kosketuskeppiä, sekä A-estettä ja puomia + tottista vähän. Kontaktit tehtiin kosketuskepillä ja luoja että se juoksee. Ja muuten irtoaa esteille ihan hiton kaukaa, kun se on nyt muutaman PK-este treenin jälkeen hiffannut kuinka hauskaa moinen kiipeily oikein on. Se jopa karkailee esteille. Nyt pitäisi kyllä aksaa päästä treenaamaan, kun intoa olisi.

Huomenna olisi ensimmäinen virallinen lomapäivä. Mitähän kivaa sitä sen kunniaksi keksisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti