sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Hengailua ja mudibongauksia

Aurinkoinen ja helteinen viikonloppu vietetty Haminassa agikisoissa hengaamalla ja rannassa rentoutumalla. Oli kiva tavata tuttuja ja katsella hyviä suorituksia. Pari treenikaveria onnistui luokkanousun verran, vaikka epäonnistumisiakin nähtiin. Tapasin viikonlopun aikana myös kolme mudia ja yhden mudin emännän ilman mudiaan. Mudibongauksia onkin viimeaikoina ollut ihan mukavasti. Eikä se Peikko kuulemma mikään jättiläinen ole, ihan normikokoinen ikäisekseen. Painoa on reippaanlaisesti kyllä muihin verrattuna, kun esimerkiksi tänään näkemäni nuori narttu, Peikon serkku, painaa vähemmän kuin Peikkis. Peikon paino viimeksi punnittuna siis 10,6kg ja tämä narttu painoi alle 10kg. Onhan Peikko ehkä hiukkasen pyöreä, muttei paljoa, kun kylkiluut tuntuu kyllä. Kai se on vaan sen verran isoluinen. Toivessa olisi kuitenkin kohtuullisen kokoinen kaveri pk-uraa ajatellen. No, sen se kasvaa kun kasvaa.


Eilen rannassa otettu kuva märästä mudinpoikasesta. Ei tuo nyt niin paksulta näytä minusta, eikä niin ronskiltakaan. Mikä ihme siinä sitten oikein painaa?

Kokoarvioinnessa saattaa tietysti hämätä rodun harrastajienkin silmää seikka, ettei tuolla ole kovinkaan pitkää turkkia. Itseasiassa hyvinkin lyhyt, eikä toistaiseksi edes paksu. Näyttää siis mahdollisesti pienemmältä kuin on. Vaan eipä tuolla ole väliä, hyvä tyyppi koostaan huolimatta on Peikko.

Silloin kun ei oltu agikisoissa, oltiinkin rannassa. Eilen oli Marukin mukana, tänään en enää arvannut sitä ottaa, kun oli eilistä kuumempi päivä. Aika väsy se on silti, vaikka kestääkin helteet paremmin kuin osasin odottaa. Hyvä niin. Eilen oli mukana myös kamera...
















Agikisoista ostettu uusi pallo piti myös koekäyttää ja hyvinhän tuo tuntui kelpaavan, ainakin Noahille. Ja kun joku kelpaa Noahille, kelpaa se myös Peikolle, jos ei muuten niin periaatteesta.








Harmittavan huono sihti kuvaajalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti