tiistai 19. helmikuuta 2013

Hyvä mieli

Ljúfur pääsi tänään ensimmäistä kertaa lenkille ikävän äksidenttimme jälkeen. Ja voi että olikin mukavaa. 

Aurinko paistoi täydeltä terältä, mikä jo sinänsä piristää mieltä. Iloinen ylienerginen poni oikeassa ja Diiva & Noah vasemmassa kädessä suunnistimme siis kylän raitille. Ljúfur ei ole ontunut pariin viikkoon, eikä ole ollut epäpuhdaskaan noin viikkoon, mutta alkumatkasta tarkkailin silmä kovana vain sen liikkumista. Hyvin liikkui. Muutama sata metriä ja koirat irti. Ljúfurin rapsuttelu/halailuhetki siinä samalla kun oli niin hyvä mieli siitä että poniini oli taas lenkkeilykunnossa.


Vanha kuva, mutta saa kelvata ;)

Pitkää lenkkiä ei arvattu lähteä kiertämään, ettei tule takapakkia. Tyydyttiin siis köpöttelemään rauhaisaa tahtia vajaa neljä kilometriä. Ljúfurilla oli ylimääräistä energiaa yllin kyllin, minkä olin jo tarhassa pannut merkille muutamana viime päivänä. Oli siis jo aikakin päästä liikkeelle. Parit koikkaloikat nähtiin ja muutama säikähdyskin koettiin, mutta kivaa oli silti.

Lähtiessä Limppu huuteli normaalia enemmän perään ja olikin järjestänyt itselleen lenkkimme ajaksi omaehtoista liikuntaa. Kun sitten palautin kaverin tarhaan, tuli Limpulla kiire juomaan. Oli tullut jano.. tai sitten piti vain periaatteesta ajaa Ljúfur pois vesikupilta. Muutamia spurtteja pojat ottivat vielä yhdessä, kunnes keskittyivät heiniinsä.

Nyt vain toivotaan, että Ljúfur on kunnossa vielä huomennakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti