lauantai 15. joulukuuta 2012

Jatkuvaa pyryä

Diiva

Lunta tulee ja tulee ja tulee ja tulee ja ... Nyt on kyllä herra (vai liekö rouva?) Ilmojenhaltija seonnut lopullisesti. Ensin ei meinaa talvi tulla, ei sitten mitenkään. Sitten kun vihdoin alkaa lunta tulla, ei se lopu ollenkaan. Vaan tuttuahan tuo sade on, kun jo keväästä asti on satanut jotakuinkin taukoamatta. Vesisade vaan ei aiheuta toimenpiteitä, kuten lumisade. Lumitöitä on siis ollut ohjelmassa päivittäin. No, onneksi  pakkaslukemat ovat kuitenkin pysyneet maltillisina.

Eilen oltiin Noahin kanssa agilityssä... Kun ensin oltiin tehty lumityöt. Perjantai on hyvä treenipäivä, koska silloin voi aina jättää lumityöt viikonlopulle, jos vain pihasta pääsee lähtemään. Eilen tuli sen verran reippaasti, että kolasin kuitenkin pihan ennen lähtöä, jotta kotiinkin vielä pääsisi. Sitäpaitsi, ajattelin sen hieman väsyttävän tuota treenikaveriani.

Tällainen rata oli meille suunniteltu. Ratapiirrosten teko on vasta harjoitteluvaiheessa, joten kuva ei ole kummoinen. Ja kun se on tänä aamuna muistista piirretty, virheitäkin saattaa löytyä. Estevälit nyt ainakin on päin mäntyä. Mutta näillä mennään.




Noah kävi tapansa mukaan kohtuullisilla kierroksilla, mutta pystyy onneksi nykyään pitämään itsensä ihan hyvin kasassa, kunhan minä vaan muistan pysyä rauhallisena.

Ratatreeni meni ihan kohtuullisesti, itseasiassa hyvinkin. Ainoa suurempi ongelmapaikka minulle oli 9-10-11 kun en saanut koiraskoiraa pysymään kontaktilla, vaikka se siihen pysähtyikin, hetkellisesti. Kun vein sen kontaktille erikseen, pysyi se hyvin ja jatkokin sujui, mutta radan osana ei sitten mitenkään. Hyvä mieli kuitenkin jäi.

Kotona odotti iloinen yllätys treeneistä palatessa. Naapurin traktori oli käynyt kääntymässä eli pihatietä ei tarvinut enää kolata.

Nyt sitten odottelen lumisateen taukoamista, jotta pääsisin heinän hakuun edes jotakuinkin turvallisesti. Sitä projektia kun on joutunut siirtämään noiden pyryjen vuoksi, on heinät ihan loppu. Itseasiassa jouduin yhden paalin eilen jo lainaamaan kaverilta kun tarkkaan lasketuista paaleista yksi olikin homeessa. Loppuis nyt jo tuo lumisade. Sitä on ihan jo tämän talven tarpeiksi. Yhtään enempää ei tarttis tulla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti