sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Luistelua

Liukkaus jatkuu. Muutaman hiukan paremman päivän jälkeen, satoi vettä parina päivänä ja nyt ei taas pääse oikein mihinkään. Koko viikko meni ponien osalta lepäilyyn, koirat sentään on päässeet liikkumaan.


Keskiviikkona yritettiin lenkkeillä vesisateessa, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Noin 1,5km lenkkiin meni aikaa lähes tunti, kun sohjoa oli puoleen sääreen jään päällä. "Lenkin" jälkeen ruoka kuitenkin maistui.

Ihan jo näyttää keväältä, osittain.

Vaan totuus on toisenlainen. Jäätä ja lunta on ihan omiksi tarpeiksi yhä.

Laidun vai lampi? Toivottavasti kolmen kuukauden päästä viimeistään kauniisti vihreänä hohtava laidun.

Eilen kuitenkin luisteltiin reilun tunnin lenkki ihan teitä myöden. Hiukan oli haasteellista, vaikka osittain jopa ihan sulaakin.

Nuorella herralla oli vähän känkkäränkkä käymässä ja alkumatka meni säpsyillessä yhtä sun toista. En ihmettele, kun taas olivat viikon seisseet. Rauhoittui kuitenkin jossain 40 minuutin kohdilla, kun alkoi pahin tarmo olla purettu. Fiksustihan tuo silti aina käyttäytyy, mitä nyt vähän häilää puolelta toiselle ja yrittää ohitella.

Parempia kelejä odotellessa, ei auta kuin viettää hiljaiseloa ja pitää tallivapaita vielä kun voi. Ötököiden palattua kun se ei enää ole mahdollista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti