keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkasta piisaa

Nyt on muuten kylmä. Ihan liian kylmä. Lenkkeily ei ole kivaa näillä keleillä, kun koirienkin tassut palelee. Ainoa joka nauttii on Ljúfur. Mitä kylmempi sen parempi. Turkkia vaan pörhölleen ja aina tarkenee. Minä en tarkene. Nytkin -24 ja meri auki, joten tuntuu vähintään -34 pakkaselta. Muistan hyvin vuonna joskus, kun tulin Mikkelistä Joulun vietosta. Mikkelissä oli -27, kirkas auringonpaiste ja upeat lenkkeilykelit. Tehtiin pitkiä lenkkejä. Täällä oli -6, enkä kilometriä pidemmälle päässyt kun olin jo ihan umpijäässä. Että niin se avoin meri vaikuttaa. En tykkää.




Eilen en lenkkeillyt mitenkään ihmeesti, vaikkei ollut edes näin kylmä vielä, vain -20. Aamupäivästä tehtiin poikien kanssa lumitöitä ym pihalla tunnin verran ja ulkoilutettiin kameraa. Sormet kohmeessa kuvat onnistui miten onnistui, mutta tulihan taas vaihteeksi otettua muutama räpsy.


Tätä mieltä Noah on takista. Yrittää hankaamalla päästä siitä eroon.









Tallillakin käväsin, mutten ihmeemmin mitään tehnyt. Sielläkin ulkoilutin vain kameraa ja rapsuttelin poniinia. Se olikin varsin seurallisella tuulella eilen. En meinannut kuvia saada, kun tyyppi oli koko ajan tunkemassa syliin.


Yleisnäkymää tarhoille, hepat päiväheinillä

Toisesta suunnasta











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti