maanantai 7. syyskuuta 2015

RTK1 Noah

Lauantaina heitettiin koirapoikien kanssa taasen reissureppu Opelin penkille ja suunnattiin nokka kohti pääkaupunkiseutua. Ensimmäinen pysähdys Ikeassa, pikainen pyrähdys sisällä, ostokset takapenkille ja suunta kohti Hööksiä. Sieltäkin löytyi kaikki tarvittava ja olimme valmiita suuntaamaan kulkuvälineemme kohti määränpäätä. Noahilla oli Rally-Toko kisat Ojangossa.


Alokkaan rata

Vettä sateli välillä enemmän ja välillä vähemmän, lähes kokoajan kuitenkin satoi. IIlmoittautumisen jälkeen nappasin koirat ja kävin pienellä lenkillä, jonka jälkeen hengailtiin kisapaikalla siihen asti kunnes taivas repesi ja pakenimme autoon. Rataan oli kuitenkin mentävä tutustumaan satoi tai paistoi. Ja kuinkas ollakaan, kerrankin oli ilmojen haltija suosiollinen ja sade taukosi juuri kun rataantutustuminen alkoi ja jatkui vasta kun kotimatkamme alkoi.




Kiva rata, kiva tuomari, hyvä fiilis... kunnes rataan tutustumisen jälkeen minulle selvisi yllättäen, että lähtisimmekin ensimmäisinä eikä neljänsinä, kuten lähtölistassa luki. Auts. Ei muuta kuin kiireesti koira autosta ja odottelemaan kehään pääsyä. Muutamat eteentulot otin matkalla kehään, kun Noah kierroksilla käydessään ei oikein pysty irtaantumaan sivulta. Kehään mennessä oli Noah kuitenkin juuri sopivasti innoissaan ja erittäin hyvässä mielentilassa muutenkin, enkä minäkään jännittänyt juuri lainkaan. Rata sujuikin muutamaa pientä herpaantumista lukuunottamatta hyvin ja meillä oli kivaa. Lopputuloksena kolme miinuspistettä Noahin piikkiin ja kolme minun eli yhteensä 94 pistettä ja RTK1 sekä samalla tietty siirto avoimeen luokkaan.


FIN MVA BH RTK1 Noah Nopsutti

Ensimmäinen avoimen luokan kisa onkin jo ensi viikonloppuna. Muutama pikku juttu on hiukan epävarmoja, mutta periaatteessa hyväksyttyyn tulokseen pitäisi olla ihan helppo yltää. Koskaanhan ei voi varma olla, kun niitä liikkuvia osia on kumminkin aika monta. Suurin mutta nyt varmaan on se kisapaikka. Samassa paikassa oltiin ekassa rally-kisassa maaliskuussa. Pieni ahdas halli ja Noah oli aika ahdistunut. Moni asia on toki sen jälkeen muuttunut, mutta ei se kyllä kiva paikka silti ole. No, onneksi on muitakin kisoja ja nyt niihin alkaa olla jo helpompi päästäkin. Lokakuussa onkin jo buukattuna kisat Kouvolassa ja loppuvuodesta olisi parit Porvoossa, joihin voisi ilmoittaa. Jos jaksaa. Nyt kyllä tuntuu, että loma voisi tehdä ihan terää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti