lauantai 15. syyskuuta 2012

Syksy

Ei ole enää kesä, jos sitä koskaan olikaan. Puusto alkaa vaihtaa väriään ja pimeäkin tulee jo aivan liian varhain. Lämmintä on ollut, joten ötökät eivät ole kadonneet mihinkään. Ponin rasvaus siis jatkuu... Saisi loppua kyllä jo. Pakkasia odotellessa.




Samalla kun tilasin ponskeille uudet heinäverkot, tilasin myös western-malliset sidepullit. Limpulle ajattelin. No, eihän ne meidän isopäälle oikein mahtuneet. Sen verran sain viriteltyä, että pääsin vähän kokeilemaan ja hyvinhän ne toimi. Tässä päivänä eräänä sitten kokeilin niitä Ljufurille ja sille ne taas olivat aivan liian isot. Isosta on kumminkin helpompi tehdä sopiva kuin liian pienestä ja nyt on sitten Lurpalla ensimmäiset ihan omat suitset.




Edellinen selkäännousutreeni meni erinomaisen hyvin. Lenkin jälkeen kiipesin herra islantilaisen selkään pihalla. Istuskelin tovin rapsuttelemassa kutiavaa harjantyveä ja poika oli täysin rento ensimmäistä kertaa. Nuuskutteli jalkaani ja oli muutenkin hämmästyttävän puuhakas. Ihmetteli kai, että missäs ne namit viipyy. Muutenkin se on käyttäytynyt niin mallikkaasti joka tilanteessa, että olen hyvin toiveikas uuden maastomopon suhteen.

Painoprojekti on kohtuullisessa mallissa. Ljufur laihtuu hitaasti mutta varmasti. Limppu on hieman lihonut, mutta se onkin liikkunut vähemmän. Sen maha kiukuttelee taas hieman enemmän, joten mörköjä on lenkin varrelta bongattu. Ja aina ei vaan jaksa taistella, vaikka minä sen kanssa nykyään pärjäänkin.


Pojat ♥

Noah jatkaa kisakoiraksi valmentautumista. Joskus menee hyvin, joskus huonommin. Aina se on kuitenkin yhtä innoissaan ja sen kanssa on kiva tehdä mitä tahansa. Haun kanssa alkaa itselläni olla jonkinmoinen turhauma kun maalimieskäytös vaan tökkii ilman apuja. Muutenhan se pelittää hienosti kyllä. Nyt olenkin ihan oman motivaation vuoksi päättänyt unohtaa koko jutun ja keskittyä muiden asioiden opetteluun hakumetsässä. Maalimiehellä siis pallo näkyviin, maahan-käsky etukäteen ja topakka kielto, jos varotoimenpiteistä huolimatta koiraskoira tunkee iholle. Kattellaan sitten ensi kesänä apujen häivyttämistä. Nyt treenataan piiloilmaisua ja yleistä työskentelyä ym.

Loppukevennys. Valkoista muttei kuitenkaan lunta.





Kunnon raeukkoskuuro yllätti viattomat lenkkeilijät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti