lauantai 30. huhtikuuta 2016

Tilannetiedoitusta

Aamupäivällä otin Peikolta paketin pois jalasta. Vamma-alue näytti yllättävän hyvältä. Ei turvotusta, vuotoa, eikä mitään muutakaan. Sievästi ummessa oleva haava, joka alkoi oitis kiinnostaa Peikkoa, kun side oli poissa. Pönttö siis ilmestyi päähän sillä sekunnilla, ettei mitään peruuttamatonta ehdi tapahtua. Käytiin pieni pissalenkki ja sen jälkeen suihkuteltiin, mikä olikin Peikosta tosi tyhmää. Tottunee tuohonkin, kun on pakko. Nyt se yrittää löytää jonkinlaista nukkuma-asentoa pönttöineen.


Kyllä siitä nyt jotain näkee kun oikein tihrustaa :D

Ljúfur on rentoutunut ihan mukavasti ja ollaankin saatu tehtyä pari maastolenkkiä ihan rennon ponin kanssa. Autoja tai muita moottorivehkeitä ei olla näillä reissuilla kohdattu, mikä on ehkä hyväkin. Kunhan saadaan vielä muutama rento lenkki alle, niin ehkä ne autojen kohtaamisetkin menee sitten taas paremmin.


Oliko sulla siellä taskussa niitä nameja?

Kambur on vapaillut ja pienesti harjoitellut milloin mitäkin. Paikallaan oleminen hoidettaessa on parantunut kyllä, aina ei vaan malta. Vapaana hoidettaessa parempi kuin kiinnisidottuna. Pureminen on myös selkeästi vähentynyt. Eihän se siis mitenkään kunnolla pure, näprää vaan suullaan milloin mitäkin, kakara kun on. Juoksuttamisessa ollaan myös edistytty ja nyt menee jo ihan mukavasti käynnissä ympyrällä, ravi on vielä vaikeaa, laukka on vielä harjoittelematta kokonaan, pysähtyy käskystä. Ei huono. Ohjasajossakin ollaan edistytty sen verran, että ollaan jo kierretty vähän kenttääkin ja otettu muutamat raviaskeleet. Lenkkeily sujuu välillä oikein hienosti, välillä on känkkäränkkä käymässä ja mikään ei oikein suju. Normi kamaa siis.


Uuden naruriimun testausta. Käytiin Scanarabilla vähän ostoksilla, se kun on lähes naapurissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti