keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuun toinen

Tänään oli vähän laiska päivä. Koko päivän väsytti ihan hirmusti, eikä illalla olisi jaksanut lähteä yhtään minnekään. Vaan kiitos elukoiden, sohvalle ei vaan voi jäädä makaamaan. Pihalle siis, tällä kertaa lihapullat taskussa. Vaihteeksi melkein oikeaa treeniä, eikä vaan pientä pelailua siinä lenkin tai muun puuhan lomassa, kuten yleensä. Hyvin sekin toki on toiminut. Noahin tottis ja Rally on tehty lähes kokonaan niin ja Peikko nyt ei mitään muuta ole tehnytkään.




Noah teki puolen vaihtoa takaa ja peruuttamista. Molemmat jutut alkavat pikku hiljaa muodostua. Noah siis on vihdoin älynnyt, että takaperinkin voi kävellä. Peikko teki lähinnä seuraamista ja olikin varsin hyvä ja innokas. Mitähän sille on tapahtunut? Murkku kai mennyt menojaan, luulisin. Ei me sen kanssa olla treenattukaan sitten.. koskahan viimeksi. Sisällä pelaamista ei lasketa, eikä niitä muitakaan nopsia riehuntoja milloin missäkin.

Tallille sitten. Ljufur olikin nauttinut tänään oikein kunnon mutakylvystä ja aikaa kului jo harjaamiseen tuplasti normaalia enemmän. Silat heitettiin tällä kertaa selkään ja suunnattiin kentälle ohjasajoa treenaamaan. Hienosti meni taas. Varsinkin alussa toimi todella pienillä avuilla ja teki töitä mielissään. Virtaakin oli. Kun alkoi väsähtää ja vire selvästi hiukan laski, suunnattiin tielle kävelylle.




Kello olikin sitten taas jo aika paljon, ennen kuin kotiin ehdimme. Pieni pyörahdys metsässä koirapoikien kanssa ja toinen kierros tottista ja rallya, kun niitä namejakin vielä pussin pohjalta löytyi. Noah teki tällä kertaa oikealla seuraamista ja hieman pelailtiin kaikkien puolenvaihtokuvioiden merkeissä. Minä niissä enemmän solmussa olen kuin mitä koira, mutta hauskaa oli. Peikko taas seurasi ja teki muutaman luoksetulon. Hyvä oli yhä. Jokohan sitä arvaisi joku päivä mennä hallille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti